Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Договарајте се вие вака за секој пат, а кога ќе фали човек ќе играм јас. Кога ќе фалат двајца ќе донесам другари :LOL:

G

_Ghost_

Гостин
Јас да пишам само нешто. Цимер ми денес играше во Кочо Рацин балонот, и му реков да праша за термини во четврток.
Имало еден од 18:10. Ако случајно ви одговара на сите, можиме да го земиме од нареден четврток.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене ми одговара и тоа само термини има инцидентно така да треба да сме брзи може веќе утре да е зафатен :).

Што е до мене можеме и двата да ги земеме пошто сме веќе едно 15 луѓе а без проблем ќе најдеме уште 5-6 и никогаш нема да имаме гужва и замени и плус ќе можеме турнирчиња да правиме :).

Плус и сите шо не се од Скопје ќе можат у четврток да играат редовно :).
--- надополнето: Nov 22, 2011 6:26 PM ---
Играчи кои играле или сакааат да играт за евентуално формирање на 4 екипи и два термина, четврток и недела:

1. Cthulhu
2. Supervisor
3. Топче
4. Kaiser
5. Кифла
6. NomoregameS!
7.Hanibal
8. lazzy^
9. Levak
10. The Dude
11. Mac ))
12. Alek-Stuki
13. Шурикен
14. Urban Mover
15. Инзаги
16. RussianKid
17. Хак
18. _Ghost_
19.Cyber Rider
20. Acid
21.Sketch
22.V_Gunner
23. Јувентус
24: Вори

Сакаат да играат: Bavarecot, Vamos Real, Gade.

Додатно по потреба другари на Ханибал или Мац.

Може и некого сум испуштил не е намерно.

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
se soglasuem so postot na Kaiser,poso e najrealno gledano zaso sme 2 ekipi,treba da zememe 2 termina,poso ke ima i poise igraci so ne se prijavile ke gi stavime vo dr ekipa i da planirame da go sredime ova so pobrzo:)

В

Вори

Гостин
Ајде ајде,мачкајте сега очи.Две екипи,три екипи,нов термин,ова она.Договорот уште од пред два месеци беше еден,ама сега гледам сите се прават на три и пол и глумат лудило,и наеднаш на сите им одговара највеќе во недела.

И така и вака не играв во балон,ама ме нервира што некои луѓе едно збореле,а сега се праат глупави и зборуваат друго.

Како и да е,штом ви одговара така на сите,супер.Убаво да си се дружите.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки за недела уште неможам да потврдам. Reason: B Real :\. Ке видам од колку саат е и да се распрашам па ке ви потврдам.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Каде се наоѓа балонот,или каде се наоѓа Браќа Рибар?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Кај што игравме тогаш со јувенташиве. Истиот е.
Ааааа па не сум знаел дека така го викаат.

Епа ако има место ќе дојдам,ама ко што гледам се лутите некои,ич да не ви сметам,ако фали некој ќе дојдам.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Дечки за недела уште неможам да потврдам. Reason: B Real :\. Ке видам од колку саат е и да се распрашам па ке ви потврдам.
B REAL & PSYCHO REALM
THE PRICKS
Club Colosseum | Entrance 20:00h | Start 21:00h
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:36 AM ---
(21.Skech)
:)
Него супер идеја е ова за турнир и две екипи али на дел како што гледам не им одговара викенд а само тогаш има слободни термини се др е зафатено освен ако не улета некој термин, така да незнам како ке се изведе тоа и незнам колку би се собирале 24 души секогаш зошо со терминиве нема заебанција малку балони се еднаш да недојдеш одма ке ти го земат и отиде возот

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
B REAL & PSYCHO REALM
THE PRICKS
Club Colosseum | Entrance 20:00h | Start 21:00h
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:36 AM ---

(21.Skech)
:)
Него супер идеја е ова за турнир и две екипи али на дел како што гледам не им одговара викенд а само тогаш има слободни термини се др е зафатено освен ако не улета некој термин, така да незнам како ке се изведе тоа и незнам колку би се собирале 24 души секогаш зошо со терминиве нема заебанција малку балони се еднаш да недојдеш одма ке ти го земат и отиде возот
Мене ми одговара и тоа само термини има инцидентно така да треба да сме брзи може веќе утре да е зафатен :).

Што е до мене можеме и двата да ги земеме пошто сме веќе едно 15 луѓе а без проблем ќе најдеме уште 5-6 и никогаш нема да имаме гужва и замени и плус ќе можеме турнирчиња да правиме :).

Плус и сите шо не се од Скопје ќе можат у четврток да играат редовно :).
--- надополнето: Nov 22, 2011 6:26 PM ---
Играчи кои играле или сакааат да играт за евентуално формирање на 4 екипи и два термина, четврток и недела:

1. Cthulhu
2. Supervisor
3. Топче
4. Kaiser
5. Кифла
6. NomoregameS!
7.Hanibal
8. lazzy^
9. Levak
10. The Dude
11. Mac ))
12. Alek-Stuki
13. Шурикен
14. Urban Mover
15. Инзаги
16. RussianKid
17. Хак
18. _Ghost_
19.Cyber Rider
20. Acid
21.Sketch
22.V_Gunner
23. Јувентус
24: Вори

Сакаат да играат: Bavarecot, Vamos Real, Gade.

Додатно по потреба другари на Ханибал или Мац.

Може и некого сум испуштил не е намерно.
Јас одма да си кажам да не ме рачунате,најдете друг човек за 24 :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ајде ајде,мачкајте сега очи.Две екипи,три екипи,нов термин,ова она.Договорот уште од пред два месеци беше еден,ама сега гледам сите се прават на три и пол и глумат лудило,и наеднаш на сите им одговара највеќе во недела.

И така и вака не играв во балон,ама ме нервира што некои луѓе едно збореле,а сега се праат глупави и зборуваат друго.

Како и да е,штом ви одговара така на сите,супер.Убаво да си се дружите.
Напишав голем пост во кој вие што мрчкате ве направив ремпере ама ми прегоре АПЦ-то и се ми се избриша. Затоа ќе бидам краток.

Имате предлог од вашиот капитен за нов термин и наместо да се мрчи за недела изјаснете се кои сакате да играте во четврток. Јас немам веќе намера да вртам телефони, праќам пп или смс за да прашам дали некој сака да игра. Црвените сме колку толку организирани и не мрчиме за ништо. Направете список за четврток кој ќе игра и пишете се. Јас реков и тој термин го прифаќам.

И со најголема желба не успеав да најдам начин (не сум сам со тоа мислење) како тоа 20 души ќе играме во еден термин а да не се раскараме меѓу себе кој кога да игра и колку минути, едноставно сме веќе премногу. Сепак ако некој има подобар предлог од тој со два термина и четири екипи нека го пише и ако е прифатлив за мнозинството јас ќе го прифатам исто така. 30 000 членови на форумот и вие се плашите дали ќе најдеме играчи. Сите во потпис да ставиме Кајгана фудбал-кликни тука не 4, 8 екипи ќе најдеме.

Вашиот капитен наоѓа термин а вие мрчите и не се изјаснувате, несфатливо.

Тоа за глумењето лудило пофино да не го коментирам зашто не е фер ни да се спомне а и не е вистина.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Јас да пишам само нешто. Цимер ми денес играше во Кочо Рацин балонот, и му реков да праша за термини во четврток.
Имало еден од 18:10. Ако случајно ви одговара на сите, можиме да го земиме од нареден четврток.
Јас мислам дека треба овој да го резервираме...би требало на повеќето да им одговара од 18:10, кои може што побрзо нека пише дали одговара за Гоуст да го резервира, па како што рече и он да почнеме од нареден четврток.
А во недела ќе го изиграме терминот тие што можеме да дојдеме...па од нареден четврток пак ќе си се здружиме истите што игравме до сега...а за новите членови не знам што да кажам...нова тема, нови 2 екипи...не знам како е најферски...не бива по 20 души да се собираме за играње...
Па ајде да се пишеме тие што ќе играме во недела, да не пропадне терминот.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Мене ми одговара било кој термин. Можам да играм и сега во недела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom