Кај што игравме тогаш со јувенташиве. Истиот е.Каде се наоѓа балонот,или каде се наоѓа Браќа Рибар?
Ааааа па не сум знаел дека така го викаат.Кај што игравме тогаш со јувенташиве. Истиот е.
B REAL & PSYCHO REALMДечки за недела уште неможам да потврдам. Reason: B Real :\. Ке видам од колку саат е и да се распрашам па ке ви потврдам.
(21.Skech)21.Sketch
B REAL & PSYCHO REALM
THE PRICKS
Club Colosseum | Entrance 20:00h | Start 21:00h
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:36 AM ---
(21.Skech)
Него супер идеја е ова за турнир и две екипи али на дел како што гледам не им одговара викенд а само тогаш има слободни термини се др е зафатено освен ако не улета некој термин, така да незнам како ке се изведе тоа и незнам колку би се собирале 24 души секогаш зошо со терминиве нема заебанција малку балони се еднаш да недојдеш одма ке ти го земат и отиде возот
Јас одма да си кажам да не ме рачунате,најдете друг човек за 24Мене ми одговара и тоа само термини има инцидентно така да треба да сме брзи може веќе утре да е зафатен .
Што е до мене можеме и двата да ги земеме пошто сме веќе едно 15 луѓе а без проблем ќе најдеме уште 5-6 и никогаш нема да имаме гужва и замени и плус ќе можеме турнирчиња да правиме .
Плус и сите шо не се од Скопје ќе можат у четврток да играат редовно .
--- надополнето: Nov 22, 2011 6:26 PM ---
Играчи кои играле или сакааат да играт за евентуално формирање на 4 екипи и два термина, четврток и недела:
1. Cthulhu
2. Supervisor
3. Топче
4. Kaiser
5. Кифла
6. NomoregameS!
7.Hanibal
8. lazzy^
9. Levak
10. The Dude
11. Mac ))
12. Alek-Stuki
13. Шурикен
14. Urban Mover
15. Инзаги
16. RussianKid
17. Хак
18. _Ghost_
19.Cyber Rider
20. Acid
21.Sketch
22.V_Gunner
23. Јувентус
24: Вори
Сакаат да играат: Bavarecot, Vamos Real, Gade.
Додатно по потреба другари на Ханибал или Мац.
Може и некого сум испуштил не е намерно.
Напишав голем пост во кој вие што мрчкате ве направив ремпере ама ми прегоре АПЦ-то и се ми се избриша. Затоа ќе бидам краток.Ајде ајде,мачкајте сега очи.Две екипи,три екипи,нов термин,ова она.Договорот уште од пред два месеци беше еден,ама сега гледам сите се прават на три и пол и глумат лудило,и наеднаш на сите им одговара највеќе во недела.
И така и вака не играв во балон,ама ме нервира што некои луѓе едно збореле,а сега се праат глупави и зборуваат друго.
Како и да е,штом ви одговара така на сите,супер.Убаво да си се дружите.
Јас мислам дека треба овој да го резервираме...би требало на повеќето да им одговара од 18:10, кои може што побрзо нека пише дали одговара за Гоуст да го резервира, па како што рече и он да почнеме од нареден четврток.Јас да пишам само нешто. Цимер ми денес играше во Кочо Рацин балонот, и му реков да праша за термини во четврток.
Имало еден од 18:10. Ако случајно ви одговара на сите, можиме да го земиме од нареден четврток.