Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
и јас сум за во недела
--- надополнето: Nov 22, 2011 11:58 AM ---
сеа за сеа сме 12 таман мислам за да изиграме добар фудбал 6 на 6 освен ако некој не се пријави + па да идеме со заемни.
Според листава на пријавени мислам дека ке падне опасен фудбал

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки ќе му јавам на Кифла да го земе терминот, се гледа дека ќе имаме и повеќе од доволно :).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
А нема место за многу стандардни + нема голман од кај плавите...

Мора да се смисли начин некаков пошто вака не иде, јас сум за да се прават нови екипи со членовите што се приклучуваат покасно а ние што си почнавме на почеток црвени против плави да си продолжиме така да играме.
Време е да се праат нови екипи пошто очигледно е дека има секој пат над 15 заинтересирани за играње...

И ич не ми е гајле кој ќе се наљути, кога почињавме никој немаше едвај се собиравме 12 души така да тие што играа првите 4-5 натпревари треба да имаат предност во црвената и во плавата екипа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А нема место за многу стандардни + нема голман од кај плавите...

Мора да се смисли начин некаков пошто вака не иде, јас сум за да се прават нови екипи со членовите што се приклучуваат покасно а ние што си почнавме на почеток црвени против плави да си продолжиме така да играме.
Време е да се праат нови екипи пошто очигледно е дека има секој пат над 15 заинтересирани за играње...

И ич не ми е гајле кој ќе се наљути, кога почињавме никој немаше едвај се собиравме 12 души така да тие што играа првите 4-5 натпревари треба да имаат предност во црвената и во плавата екипа.
Потпишувам, и мене едно 7-8 души истото ми го рекоа, така да нема лутење.

И јас сум сите нови да формираат нови екипи и да побараат уште еден термин.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Значи 6вс6 ако играме ние, уште 12 треба да се соберат за да си изиграат посебен термин. Не ми изгледа ова можно, а и нема никој да се нафати.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема што да брзаме, веќе сега списокот ќе биде околу 15 или повеќе луѓе а барем уште 5 сме одбиле дека немало место.

Да видиме колку се плавите вкупно па ако им фалат играчи нека земат од црвените за да се формираат тие две екипи.

За сите останати што се пријавуваат треба нова тема да се отвори и да почнат таму да се запишуваат.

Овој пат некако ќе го склопиме списокот а мој предлог е недела пред или после утакмица да седнеме на пиво и во детал да се договориме како понатаму ќе играме и во каков состав :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А Никола?Или досега играше со нас,па сега што ќе ни е си најдовме термин и ќе најдеме нов голман?

G

_Ghost_

Гостин
А Никола?Или досега играше со нас,па сега што ќе ни е си најдовме термин и ќе најдеме нов голман?
Глупаво е заради еден или двајца, да се менува термин кој на повеќето им одговара. Мене секако би ми било мило да можам и јас да играм, ама кога нема термин, воопшто нема да се побунам, јбг, некогаш можеби ќе најдам некоја недела луфта, па ќе дојдам.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Глупаво е заради еден или двајца, да се менува термин кој на повеќето им одговара. Мене секако би ми било мило да можам и јас да играм, ама кога нема термин, воопшто нема да се побунам, јбг, некогаш можеби ќе најдам некоја недела луфта, па ќе дојдам.
Да,ама како што го видов јас списокот ни Боте не игра,Рашн кид,Вори,ти,Урбан,тоа се 5 не се еден или двајца..

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Го резервирав терминот за во недела па ќе видиме после што и како ќе правиме,штета што некои неможат да дојдат али верувам дека ќе најдеме решение ќе ни се ослободи термин преку недела.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Списокот не е конечен и гарант ќе има уште некој од стандардниве што ќе се пријави а сеуште не знае, Боте тек треба да му јавиме ама мислам ќе игра ако е слободен.

Да се откажеше терминот ради Никола немаше ништо да добиеме зашто тогаш НИКОЈ немаше да игра, вака барем тие што можат во недела ќе играат. Ова не значи ако било кога се ослободи термин преку недела нема да смениме, чим некој најде слободен термин одма да пише на темава.

На Кифла треба да му речеме фала што се заангажира и резервира пошо стариот термин на многу не им одговараше и да беше ок секако немаше да го менуваме. Исто важи и за Супервајзер што го резервира стариот термин.

Значи нема лутење чим се најде подобар термин преку недела ќе смениме или па ќе имаме два термина во зависност како ќе оди формирањето на другите екипи пошто веќе сме премногу а очекувам и нови пријави.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Списокот не е конечен и гарант ќе има уште некој од стандардниве што ќе се пријави а сеуште не знае, Боте тек треба да му јавиме ама мислам ќе игра ако е слободен.

Да се откажеше терминот ради Никола немаше ништо да добиеме зашто тогаш НИКОЈ немаше да игра, вака барем тие што можат во недела ќе играат. Ова не значи ако било кога се ослободи термин преку недела нема да смениме, чим некој најде слободен термин одма да пише на темава.

На Кифла треба да му речеме фала што се заангажира и резервира пошо стариот термин на многу не им одговараше и да беше ок секако немаше да го менуваме. Исто важи и за Супервајзер што го резервира стариот термин.

Значи нема лутење чим се најде подобар термин преку недела ќе смениме или па ќе имаме два термина во зависност како ќе оди формирањето на другите екипи пошто веќе сме премногу а очекувам и нови пријави.
Кога се договаравме првиот пат сите беа за преку недела, и направивме да им одговара на сите терминот.Молевме преку ПП да играат сега остај што има премногу играчи туку и викенд играме...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кога се договаравме првиот пат сите беа за преку недела, и направивме да им одговара на сите терминот.Молевме преку ПП да играат сега остај што има премногу играчи туку и викенд играме...
Те разбирам но бидејќи термини нема прашање беше или овој или никаков зашто стариот веќе беше откажан :). Мислам дека сепак е пофино некој да игра него никој :).

Прва прилика ќе смениме за преку недела или ќе ги чуваме двата термина, во Форца салата ко што знаеш никаков термин не најдовме се беше полно :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom