Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
едно прашање, тенис не сум уплаќал досеа.

Надал федерер 22,5 +

Што значи овоа 22,5+ ???

Јесенице - Медевесчак 1x 1.90
Фролунда - Дјургарденс 1 1.85
Ст.Петерсбург - Лев Попрад 1 1.35
Атлант - Витјаз 1 1.55
Тсонга - Фиш 1 1.50
Гројтер ам - Мемминген ГГ 1.60
Ман Утд - Бенфика 1 1.55
Саутенд - Престон ГГ 1.50

Коеф. 40.00

50 ден .

ЦСКА 1Х
Наполи 1Х
Манчестер 1
Базел 2
Интер Х2
Баерн

За Лион - Ајакс нека не ве лажи тоа што Ајакс има 3 бода повеќе од Лион, нормално е тоа кога Ајакс играше два пати со Динамо, а Лион само еднаш, сметајте таму 99% победува Лион, пак исто бодови ќе имаат, е сега Лион имаат домашен терен, мора да победат, се е нивна страна, мада ме плаши малку што сите што ги слушнав денеска, сите типуваат дека Лион ќе победи..

(6001) CSKA - Lille: 1
(6002) Bayer M. - Villareal: 1
(6004) Manchester U. - Benfica: 3+
(6007) Real M. - Dinamo Z: 4+
(6011) Arsenal - B. Dortmund: 3+
(6016) Valencia - Genk: 1

Sport Life.
Уплата: 40 ден.
Добифка: 761 ден.

Пишетего добитно е. ;):)

еве..

Валенсија 1
Зенит 1 ( каде тргнале овие апоел ке освојуват неможе да завршат без пораз во групата па шо сака нека биде)
интер Х2
лион 1Х
ЦСКА 1Х
Леверкузен 1Х

Ол ин

Тикет 1

Inter 0-2
cska -1
basel - 2
lyon - 1
rel - dinamo 1pp2+

тикет 2

cska 0-2
napoli - man gg
bayer - 1
inter x2
real m - dinamo 1-1
man u. 1

18:00 Independiente J. T - LDU Quito 1 (2.40)
- Квотава ненормално паѓа беше поставена 2.75 за 1 сега е некаде на 2.00 намалена во Депортиво ја уплатив на 2.40.Квотата на интернет е под 2.00 се движи затоа што LDU Quito играат натпревар во четврток реваншот од 1/2 на Копа Либертадорес и ќе играат со доста изменет состав.

Дечки поздрав до сите и кој сака да се регистрира преку мене на bwin нека ми пиши име и презиме и мејл адреса и после од ко ќе се регистрирате минимално треба да депозитирате 10 евра и ќе ви дадат други 15 гратис.... Воедно ќе ви кажам и финта за цело време да сте во добивка :) поздрав до сите форумџии

Дечки поздрав до сите и кој сака да се регистрира преку мене на bwin нека ми пиши име и презиме и мејл адреса и после од ко ќе се регистрирате минимално треба да депозитирате 10 евра и ќе ви дадат други 15 гратис.... Воедно ќе ви кажам и финта за цело време да сте во добивка :) поздрав до сите форумџии
Ај бе губи се пред некој ден го постираше ова, цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom