Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Претпоставувам во буквална смисла стубови,а голманот е нешто мешавина меѓу нашиве први тро голмани рајт?:ROFLMAO:
Вистински про играчи, на ПЕС газат све со џојстик :)

Не, шала на страна, ако фалат пак луѓе ќе викнам океј некои, еве Кајзер е сведок дека знам и по некој добар играч. :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Вистински про играчи, на ПЕС газат све со џојстик :)

Не, шала на страна, ако фалат пак луѓе ќе викнам океј некои, еве Кајзер е сведок дека знам и по некој добар играч. :)
За братот на Мики станува збор?:D
Чекај ние почнавме тим да правиме а уште термин немаме :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Тешко термин во 11ти, 5 и 10 у четврток рече човекот не бил сигурен дали е зафатен и утре да се јавам. Иначе од пон до петок сите термини од 6 до 12 се зафатени и тоа од стални екипи

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нездрави сте двајцата, хоророт ради вас го прекинав :pos:.

Ние сала немаме вие за играчи почнавте :pos:. Точно е има Мац и солидни играчи ама си ги чува за себе, знае он шо прај :icon_lol:.

Пс. Други балони има ли ако е 11 зафатена?

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
За 11 Октморви отпаѓа у комбинација, ми чуваат термин во недела 20:00 во Балонот Браќа Рибар до утре ми рекоа да се изјасниме во врска со него

G

_Ghost_

Гостин
Јас отпаѓам за во недела. Жалам. Ама ако ви одговара на повеќето, земајте го, нема смисла ради еден-двајца да се шета со термини.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ајмоооо донациии сите по 50 денари да градиме САЛА.Ќе ангажираме некој програмер да направи
страна и све што е потребно на фејсбук,твитер и остало и ќе најавиме концерт а парите од картите и отанато донации ќе се изгради салата чија локација ќе е на центар под Аце така да на сите да ни одговора!Ејсид ќе го задолжиме за форумов да се погрижи сите кајгана членови да дадат по 2-30 денари ситно нешто кој колку има в џеб...
А да и да не заборавам пеачи ќе бидат Кајзер,Кифла и Вори.Инстументалки кој што има од доме нека носи ќе се најде заедничка точка,а јас ќе бидам трбушна плесачица(не се секирајте ќе го следам клно секој ден!!)
PEASE

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене ми одговара, како ќе кажете повеќето така ќе правиме.

Штета само сите што не се од Скопје би отпаднале од комбинација. Јас сум сепак да се земе ако не има доволно па прва прилика да смениме термин (каде ни се пружи шанса) во работен ден да можат сите да играат.

Епа дечки не бидете пасивни, пишете, играм или не играм да знаеме кој сме и колку сме.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
За 11 Октморви отпаѓа у комбинација, ми чуваат термин во недела 20:00 во Балонот Браќа Рибар до утре ми рекоа да се изјасниме во врска со него
Јас не би можел да играм во недели.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И мене ми одговара недела односно сеедно ми е дали работен ден или недела како ќе решите така нека биде ама ако нема работен ден термин тогаш изборот е краток.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Sto e do mene, ke dojdam vo nedela vo 20:00. Ma da za drugive neznam kolku ke im odgovara.... sve mislam deka nedelava pauza ke se pravi.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Листа за редовен термин во недела со играчи кои се пишале или мене лично ми потврдиле дека би играле:

Kiffla
Kaiser
Supervisor
Levak
Nomoregames
Alek-Stuki
Шурикен
Cyber Night
Juventus
V_gunner (играше кај плавите кај ЈБТ ако имате место се разбира)

Уште двајца да осигураме и можеме да го земеме терминот па на другите што не знаат ќе им јавиме накнадно пошо гледам фалат уште неколку стандардни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom