Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ТВ3 и Канал А даваат добри филмови
Само ретки се тие што разбираат словенечки.
Ако, да се вежба англискиот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТВ3 и Канал А даваат добри филмови
Само ретки се тие што разбираат словенечки.
Ја гледам од почетокот и ниту еднаш не ми сецна, а интернетот не ми е баш сјаен. Иначе највеќе мерак ми се прави за ESPN Classic.кој гледа преку програмава на спорт клуб+ тотенхем-вила да ми каже дали му сецка сликата до сега ? мене на 3-4 секунди ми закочува , или ми се развлекува сликата на екранот . ако е кај вас ок , тогаш до компјутерот ми е проблемот ( до интернетот не е сигурно , иам од кејблтел неограничен со супер брзина).
кој гледа преку програмава на спорт клуб+ тотенхем-вила да ми каже дали му сецка сликата до сега ? мене на 3-4 секунди ми закочува , или ми се развлекува сликата на екранот . ако е кај вас ок , тогаш до компјутерот ми е проблемот ( до интернетот не е сигурно , иам од кејблтел неограничен со супер брзина).
Who Am I со Џеки Чен на Нова, најдоброто нешто што се појавилo на интернетов во последните 10 години..
![]()
Who Am I со Џеки Чен на Нова, најдоброто нешто што се појавилo на интернетов во последните 10 години..
Нека остане бар до утре вечер, да можам Реал да ги изгледам на ХРТ 2.![]()