Сите спортски канали на едно место

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
кој гледа преку програмава на спорт клуб+ тотенхем-вила да ми каже дали му сецка сликата до сега ? мене на 3-4 секунди ми закочува , или ми се развлекува сликата на екранот . ако е кај вас ок , тогаш до компјутерот ми е проблемот ( до интернетот не е сигурно , иам од кејблтел неограничен со супер брзина).
Ја гледам од почетокот и ниту еднаш не ми сецна, а интернетот не ми е баш сјаен. Иначе највеќе мерак ми се прави за ESPN Classic. :D

кој гледа преку програмава на спорт клуб+ тотенхем-вила да ми каже дали му сецка сликата до сега ? мене на 3-4 секунди ми закочува , или ми се развлекува сликата на екранот . ако е кај вас ок , тогаш до компјутерот ми е проблемот ( до интернетот не е сигурно , иам од кејблтел неограничен со супер брзина).

Дури сега почна да ми сецка мене....

Гледајте на ESPN Classic има интересна емисија за фудбалски легенди.
Шевенко, Гигс, Бастен... :D

Мене само една секунда ми работи ова и после блокира.А какви канали има,штета :(
Aко има некој чаре нека каже.

Не. Нормално си работат сите канали кај мене :cool::cool:

Се заебав сега.Не стануваат моите од лаптопот :( А да и рекоа ако остане ова ке откажеле кабловска :) :)

Who Am I со Џеки Чен на Нова, најдоброто нешто што се појавилo на интернетов во последните 10 години.. :D

Нека остане бар до утре вечер, да можам Реал да ги изгледам на ХРТ 2. :)

Who Am I со Џеки Чен на Нова, најдоброто нешто што се појавилo на интернетов во последните 10 години.. :D

Нека остане бар до утре вечер, да можам Реал да ги изгледам на ХРТ 2. :)

Нова пренесува ЛШ во Хрватска :) :)

Ова се канали од NetTv Plus, еве ја комплет целата листа некаде околу 180 канали. Внимавајте пред кого пуштате на крајот од листата, има такви канали...

Attachments

Машала, ќе одам да си купам монитор 32 инчи :D Ако може некој да најде HD канали уште подобро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom