Сите спортски канали на едно место

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе вие ја гледате темана сателитски телевизии на интернет или нит га чула нит га видела? :) Ако секне, таму ќе ги најдете пак истиве телевизии.

Луѓе вие ја гледате темана сателитски телевизии на интернет или нит га чула нит га видела? :) Ако секне, таму ќе ги најдете пак истиве телевизии.

Е да ама плејлистава е убаво склопена ги има сите канали што би сакале да ги имаме и на кабловска !

Со уште неколку канали од другата тема што си ги додадов мислам дека нема да застанам пред телевизор повеќе !

Моментално на аренаспорт 3 Србија ја даваат Валенсија-Реал Мадрид, реприза секако :)

Пишав и вчера ке пишам пак.. Ова е најдобра и најкорисна работа што сум ја нашол на интернет последниве неколку години заедно со замунда..
:cuc::cuc:
Се надевам дека ке потрае повеќе време..

All in Gospod zivot da ti dade da pozivees uste 10 god plus od so ti e receno :)

Тотенхем-Астон Вила на Спортклуб+.
Супер слика(y)

На ТВ3 почна Армагедон, кој го нема гледано, обавезно (y)

кој гледа преку програмава на спорт клуб+ тотенхем-вила да ми каже дали му сецка сликата до сега ? мене на 3-4 секунди ми закочува , или ми се развлекува сликата на екранот . ако е кај вас ок , тогаш до компјутерот ми е проблемот ( до интернетот не е сигурно , иам од кејблтел неограничен со супер брзина).

Ова е сон ејјјјјјјјјјјјј. Нова, обн, спорт клуб, НОВАТВ, Јакоооооооооооооооооооооооо.

Многу ми сецка ама,не знам дали е до интернетот или некој друг има ваков проблем?

Бај д веј,има некој канал за порки? :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom