Србинка пронашла 200 илјади евра и му ги вратила на сопственикот

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Уффф како добро би ми дошле 200.000 евра. Не треба да се секирам за најмалку наредните 10 години. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Некој цел живот се мачел за тие пари во странство... Убав гест направила жената...но ете нити скромно не била наградена од среќникот. :sick:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Некој цел живот се мачел за тие пари во странство... Убав гест направила жената...но ете нити скромно не била наградена од среќникот. :sick:
Или продал 20 кила хероин. ;)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
а зошто ги прифатила па тие 1000 динари,кога имала многу повеќе в рака ?! нека и е со среќа работното место

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
а зошто ги прифатила па тие 1000 динари,кога имала многу повеќе в рака ?! нека и е со среќа работното место
Сега си има работно место плус добра репутација.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас разбирам дека има светци во подем, но јас никогаш не би вратила некому 200 000 евра. Алал да и е на женава, се прашувам кога ќе легне да спие што и се врти низ глава :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ќе му ги вратев само документите, а јас ќе бев на некое вакво место со некоја згодна црнкиња или јапонка :D

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Јас разбирам дека има светци во подем, но јас никогаш не би вратила некому 200 000 евра. Алал да и е на женава, се прашувам кога ќе легне да спие што и се врти низ глава :)
А не се запраша што ќе и се вртело низ глава пред да легне секоја вечер ако ги задржала парите? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А не се запраша што ќе и се вртело низ глава пред да легне секоја вечер ако ги задржала парите? :)
Ќе и се вртеле кафани, патувања, некој мал бизнис за да се вртат парите, среќен сопруг, квалитетен швалер, задоволено дете. И ќе одела со наведната глава...да не најде уште 200 000 по земја :icon_lol:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ќе и се вртеле кафани, патувања, некој мал бизнис за да се вртат парите, среќен сопруг, квалитетен швалер, задоволено дете. И ќе одела со наведната глава...да не најде уште 200 000 по земја :icon_lol:
На курва ќе го носи ? :D

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ме насмеа :icon_lol:
Имаш право, ова на многумина ќе им се вртело низ глава, ама на некои ќе им се вртела и совеста дека туѓи пари се, а кај некого тоа не се трпи, прснуваат порано ил подоцна :)
Така да... различни луѓе различни реакции :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Што непоштен народ имало да ти е страв да изгубиш нешто, како искрено си кажавте дека ќе си го земете и после зашто државата и политичарите КРАДЕЛЕ. Ради тоа што ги гласате и што се исти како повеќето од вас, им се може и си крадат исто како што повеќето си признавте дека ако можете и вие ќе украдете туѓа сопственост.

Ич не сте да ве жали чоек, ова лоповски народ да ти бил.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.644
Поени од реакции
11.738
Јасно .. платината и златото
Има, и сите коштаат многу пари...
Верувајте дека не е така. Лично се имам уверено на неколку пати. Не ти вредат парите ако заминиш по ѓаволите. Исто така не ти вредат ни ако си болен. Еве би сакале да имате живот како овој сега или да сте милијардери но цел живот парализирани во кревет?

Kajgana Shop

На врв Bottom