Или продал 20 кила хероин.Некој цел живот се мачел за тие пари во странство... Убав гест направила жената...но ете нити скромно не била наградена од среќникот.
Сега си има работно место плус добра репутација.а зошто ги прифатила па тие 1000 динари,кога имала многу повеќе в рака ?! нека и е со среќа работното место
А не се запраша што ќе и се вртело низ глава пред да легне секоја вечер ако ги задржала парите?Јас разбирам дека има светци во подем, но јас никогаш не би вратила некому 200 000 евра. Алал да и е на женава, се прашувам кога ќе легне да спие што и се врти низ глава
Мене би ми се вртело низ глава секс со 3 црнкињи во Бора БораА не се запраша што ќе и се вртело низ глава пред да легне секоја вечер ако ги задржала парите?
Ќе и се вртеле кафани, патувања, некој мал бизнис за да се вртат парите, среќен сопруг, квалитетен швалер, задоволено дете. И ќе одела со наведната глава...да не најде уште 200 000 по земјаА не се запраша што ќе и се вртело низ глава пред да легне секоја вечер ако ги задржала парите?
На курва ќе го носи ?Ќе и се вртеле кафани, патувања, некој мал бизнис за да се вртат парите, среќен сопруг, квалитетен швалер, задоволено дете. И ќе одела со наведната глава...да не најде уште 200 000 по земја
Ме насмеаЌе и се вртеле кафани, патувања, некој мал бизнис за да се вртат парите, среќен сопруг, квалитетен швалер, задоволено дете. И ќе одела со наведната глава...да не најде уште 200 000 по земја
Јасно .. платината и златото
Верувајте дека не е така. Лично се имам уверено на неколку пати. Не ти вредат парите ако заминиш по ѓаволите. Исто така не ти вредат ни ако си болен. Еве би сакале да имате живот како овој сега или да сте милијардери но цел живот парализирани во кревет?Има, и сите коштаат многу пари...
Ич не не жали, кажи кај ќе оставиш 200 000 евра да дојдам да ги земам.Ич не сте да ве жали чоек, ова лоповски народ да ти бил.