лелеее брат ти вонреден ли си?? џабе муабетов до сега ако е такаИ уште едно и последно прашање од мене: дали можам како ВОНРЕДЕН студент да се пријавам и да аплицирам за работа во УСА?
јас како што знам ова е само за редовни студенти
лелеее брат ти вонреден ли си?? џабе муабетов до сега ако е такаИ уште едно и последно прашање од мене: дали можам како ВОНРЕДЕН студент да се пријавам и да аплицирам за работа во УСА?
Па нели некои агенции и вонредни примале?лелеее брат ти вонреден ли си?? џабе муабетов до сега ако е така
Уфффф статива, најслаткото за на крај го чуваше.лелеее брат ти вонреден ли си?? џабе муабетов до сега ако е така
кој те излажал да ти ги врати парите ако си платил јас искрено незнам агенција која некогаш рекла дека може вонредни студенти да сплицираат а тоа ако некој другар те излажал тоа е друго..искрено може сите да плукаат по агенции али воглавно се сложни за едно а тоа е дека неможе вонреден студент да аплицираПа нели некои агенции и вонредни примале?
Агенциите не знам, ама амбасада виза нема да ти даде како вонреден на оваа програма.Па нели некои агенции и вонредни примале?
Никој не ги прашува агенциите, САД не дозволуваат вонредни студенти на Work and Travelкој те излажал да ти ги врати парите ако си платил јас искрено незнам агенција која некогаш рекла дека може вонредни студенти да сплицираат а тоа ако некој другар те излажал тоа е друго..искрено може сите да плукаат по агенции али воглавно се сложни за едно а тоа е дека неможе вонреден студент да аплицира
топ..јас прв пат слушам дека некој некогаш кажал дека вонреден студент може јас сум грешка ама не верувам..Уфффф статива, најслаткото за на крај го чуваше.
Можи и уште некое прашање да му одговориме зошто да не
или нека се префрли редовно зависи на кој факс е...приватните прават отстапки па кога ќе иде во амбасада ќе има индекс со заверен редовен семстра или кај што нема индекси уште подобро ќе му дадат потврда за редовен студент и листа на положени испити бидејќи веќе приватните имаат електронски индексиА верувам дека добар спасувач ќе беше
Се шалам, ќе си бараш друго решение, другата година.
Се изнервирав и јас жими сетоп..јас прв пат слушам дека некој некогаш кажал дека вонреден студент може јас сум грешка ама не верувам..
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:10 AM ---
и затоа
СЕКОЈ КОЈ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН НЕКА ЧИТА ОД ПОЧЕТОК ПА 100 СТР УШТЕ МАЛКУ ЌЕ БИДАТ...( НЕ ПИШУВАМ ПО ГРЕШКА СО ГОЛЕМИ БУКВИ)
СЕ СИ ПИШУВА ОД А ДО Ш АКО НЕКОЈ НЕШТО ГО ЗАНИМА НЕКА НЕ ПОВТОРУВА ПРАШАЊА Т.Е. ОПШТО ПРАВИЛО ДЕКА ОВА Е ЗА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ
СЕ ИЗНЕРВИРАВ ЖИМИ СЕ
ако беше така немаше никој да идеДа бе и ко ќе се разбудиш жива вода ќе бидиш!
Тоа е скоро невозможна опција, а постојат 2.Па сеа бирај.
Како што можам да забележам, никој не оди на печалба, сепак Европа е реално подобра за печалба.јас летово 2010 бев преку Наром травел,................
Префрли се редовен, за следниот семестарНајвеќе се оди за да стекнеш искуство и да прошеташ. А за пари, можеш и во Грција ако сакаш за да заработиш. Јас ако би одел, би одел најнапред за искуство и прошетка, па после доаѓа пари. Иначе во мојов случај неможам да одам, а имам голема желба. Не сум прашал во агенција, но како што слушам од другиве што постирале најверојатно ВОНРЕДЕН неможе. ЈБГ тоа е...
Не се замарам веќе, уште оваа година ми е. Ако не, на крај краева преку факултет во Грција ќе одам да работам. Добро плаќаат и таму, но се разбира, не е како во САД.Префрли се редовен, за следниот семестар
ама спреми се и пари да дадеш за нов индекс