Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Вардар немал ваков шпиц од времето на Саша Ќириќ! Кој го прати Вардар од осамостојувањето на Македонија, верувам дека ќе се сложи. Мора да се задржи по секоја цена за настапите во Европа.
Искрено не ни памтам кога Вардар последен пат го даде најдобриот стрелец во прва лига... После Саша, сме имале добри напаѓачи, но сме немале голгетери :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ако продужи ваке Фиќо, тешко дека ќе го задржите на зима :)
Чул те господ :)

Иначе добра утакмица, неколку добри акции по десната страна, Милан како Маикон беше :), Лико одлични асистенции, Петров неколку пати лошо реагираше, мора да му се бара замена.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Фала богу да блеснеме и ние, Петров воопшто не ми се свиѓа, уште од почеток на сезпна, не знам што толку го форсираат

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Saber дај извештај бе што ти е?Не бев денес у Тетово сум
Еми не бев ни јас, најтежок колоквиум имам во понеделник :)
Како што ми кажаа другариве од маало, сме ги растуриле Напредок. На трибина слабо било солидно, иако посетата многу слаба (околу 200 Комити)...
Си го мрзам факултетов, секоја недела полагање по еднаш-два пати од ноември до крај на декември...:tapp:
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 18:13 ---
Иначе убедливава победа ите како не издвојува како главни фаворити за титулата. Кискот на Металург кога-тогаш мораше да дојде иако морам да признаам дека најмалку го очекував во дуелот со 11 Октомври и тоа на домашен терен.
Сега сме на +7 од Металург, на +11 од Шкендија но они имаат и меч помалку.
Работнички е со нов кормилар и малку посериозно ќе пристапат во утрешниот дуел. Мислам дека Работнички во дамнешнината беше единствената екипа која лесно поминуваше сред тетово со Шкендија, и да бидам искрен утре очекувам Работнички да земе барем бод.
Комшиите треба работа да ни завршат во следното коло, кога за мене се апсолутни фаворити против Металург. Металург ни лани не успеаа да го совлада Работнички ниеднаш кога беа појаки каде-каде од нив, а камоли годинава. Ќе ги стегне Ѓоре, нема шанса да изгубат.
Наша работа е да ја добиеме Ренова, или барем да не загубиме. Го направиме ли тоа, може уште сега титула да ни дадат :icon_lol:
За Ивановски, тоа е правиот гол-играч. Одамна го зборам тоа, и чудо е како не го земаат во репрезентација. Па зар Мирко Ивановски е подобар?:tapp:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Еми не бев ни јас, најтежок колоквиум имам во понеделник :)
Како што ми кажаа другариве од маало, сме ги растуриле Напредок. На трибина слабо било солидно, иако посетата многу слаба (околу 200 Комити)...
На трибина беше промовирана нова песна, која мислам одлично ќе звучи кога ќе научат повеќето. Инаку околу 250 Комити некаде. Реално вака ќе биде до крајот на есенскиот дел. Играње во екстремно нeповолни термини, лоша локација на стадионот, слаби и неатрактивни противници, немање ривалство ни на терен, ни на трибина. Се си придонесува, ама од пролет е за очекување рапидно менување на моменталната слика.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Копија од што?
Стави слика, вака незнаеме ни за што збориш...
Могуче е да се погодило некоја група да имала слична кореографија, секој викенд се прават по 100 кореографии минимум од групиве низ светов...

Benyaminn

Born To Die
Член од
5 ноември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Копија од што?
Стави слика, вака незнаеме ни за што збориш...
Могуче е да се погодило некоја група да имала слична кореографија, секој викенд се прават по 100 кореографии минимум од групиве низ светов...
Interesno, interesno... :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Interesno, interesno... :)
Е што де интересно, дај слика па ќе ти кажам дали е копија или не.
Последниве кола направивме неколку убави кореографии, и се што е направено сезонава е напрагвено со САМОФИНАНСИРАЊЕ.
Кореографија AGAINST MODERN ULTRAS е промовирана на доста од странските тифо форуми, а и на ФБ страната Ultras Style добивме голем респект од разнио навивачки групи и над 100 споедлувања. Нормално се најдоа и Битолски сељачишта да серат:)
http://www.facebook.com/pages/Ultra-Style/158234831610

Kajgana Shop

На врв Bottom