добро бе нема шо да се расправам ниту сум навивач на ливерпул ниту суарез ми е омилен играч... едноставно мое мислење суарез е подобар напаѓач, покомплетен, знае сам да направи акција
сите утакмици досега шо ги гледам ван перси е голем плачко, на секое се лути ако не му ја додат топката или пак жервињо ако промаши некогаш... а ко ќе му ја наместат пред гол убо му е...
Покомплетен играч не значи да може сам да си направи акција. Покомплетен ти пишав што е, да асистира, да дава голови и да биде тимски играч. Не ми се вклопува некаде тука Суарез. Ако тебе да знае да дрибла од гол до гол ти е мерило за колку е јак играчот тогаш види, ќе најдеш сигурно некој подобар кур месо бразилец.
Не може Ван Перси да е голем плачко ако не му подаваат затоа што позицијата центарфор е различна како во другите екипи. Тука се става многу акцент и на градењето игра и правење простор за да се уфрлат крилата и средината да биде поефикасна.
И ај да кажеше друг играч, ама ме насмеа искрено со Суарез.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
До вчера му требаа 20 шанси за да даде 2 гола во Ајакс, изиграл една неполна полусезона во Ливерпул и одма тагиран како најдобар.
П.С. Тоа погоре дека Торес и цела сезона да седи на клупа ќе биде секогаш подобар од Ван Перси не е субјективно, ич не е субјективно.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Или пак преовладува љубомората или толку е знаењето..Едно од тие три сигурно е.