Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Торес исто до скоро беше повреден,а и смени средина.Не биди прост.Секогаш Торес ќе биде подобар од Перси,па макар и на клупа кога ќе седи.

п.с Што све промаши Евертон,не можам да верувам.Дебили биле,дебили ќе останат.
хаха,најинтересно ми е кога имам дискусија со тебе.ЗНачи толку неаргументирано збориш,пристрасно што е нешто страшно.Е сега,нема како да кажеш дека Челзи е најтрофејниот клуб...Али од тебе се може да се очекува :)
Поздрав друже :)

В

Вори

Гостин
хаха,најинтересно ми е кога имам дискусија со тебе.ЗНачи толку неаргументирано збориш,пристрасно што е нешто страшно.Е сега,нема како да кажеш дека Челзи е најтрофејниот клуб...Али од тебе се може да се очекува :)
Поздрав друже :)
Абе што е пристрасно не знам.Сум осетил на своја кожа како е да те полни Торес,можда и затоа зборам.
И реален сум,Перси е моментално најдобриот напаѓач во ПЛ,а и во Европа.Игра во животна форма,тоа е факт.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мораше пацериве да примат гол, колку да зеам помалку бодови на фантази.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
треба уште многу да направи за да биди подобар од суарез и руни најпрво, а за роналдо и меси да не збораме
ахахаха требал многу да направи за да го стигне суарез...што ли има суарез направено кажи ми бе??? :D абе ни стативи не може да има повеќе од ван перси, а не пак голови, асистенции и тимски играч..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Изгледа ке сфати после денешниов натпревар Капело кого треба да игра на позиција десен бек.. Ричардс денес изигра за 10ка..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
добро бе нема шо да се расправам ниту сум навивач на ливерпул ниту суарез ми е омилен играч... едноставно мое мислење суарез е подобар напаѓач, покомплетен, знае сам да направи акција
сите утакмици досега шо ги гледам ван перси е голем плачко, на секое се лути ако не му ја додат топката или пак жервињо ако промаши некогаш... а ко ќе му ја наместат пред гол убо му е...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
добро бе нема шо да се расправам ниту сум навивач на ливерпул ниту суарез ми е омилен играч... едноставно мое мислење суарез е подобар напаѓач, покомплетен, знае сам да направи акција
сите утакмици досега шо ги гледам ван перси е голем плачко, на секое се лути ако не му ја додат топката или пак жервињо ако промаши некогаш... а ко ќе му ја наместат пред гол убо му е...
<insert facepalm image>

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Покомплетен играч не значи да може сам да си направи акција. Покомплетен ти пишав што е, да асистира, да дава голови и да биде тимски играч. Не ми се вклопува некаде тука Суарез. Ако тебе да знае да дрибла од гол до гол ти е мерило за колку е јак играчот тогаш види, ќе најдеш сигурно некој подобар кур месо бразилец.

Не може Ван Перси да е голем плачко ако не му подаваат затоа што позицијата центарфор е различна како во другите екипи. Тука се става многу акцент и на градењето игра и правење простор за да се уфрлат крилата и средината да биде поефикасна.
И ај да кажеше друг играч, ама ме насмеа искрено со Суарез. :D До вчера му требаа 20 шанси за да даде 2 гола во Ајакс, изиграл една неполна полусезона во Ливерпул и одма тагиран како најдобар.

П.С. Тоа погоре дека Торес и цела сезона да седи на клупа ќе биде секогаш подобар од Ван Перси не е субјективно, ич не е субјективно. :D Или пак преовладува љубомората или толку е знаењето..Едно од тие три сигурно е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај не се расправајте многу мнгоу пошто треба да гледате како Јунајтед сега ќе се мачи.Интересна утакмица треба да биде

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Што има до сеа направено Торес? Или се тешите во минатото кога во Ливерпул беше во топ форма? :pos:
Уште не го кажал последниот збор. :D Ќе го каже кога ќе направи трансфер во Примера каде што нема да го фаулираат. :D

В

Вори

Гостин
Батиња,уживајте бе.Перси ви е во животна форма,растур прави и нека не ве боли за другите.
Остајте го Торес на мира.Па после ќе си се смеете колективно на крај од сезоната :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Батиња,уживајте бе.Перси ви е во животна форма,растур прави и нека не ве боли за другите.
Остајте го Торес на мира.Па после ќе си се смеете колективно на крај од сезоната :)
Точно најјак напаѓач е во Премиер. Ондак што го спомињаш Торес?
Се кладиме дека на лето девојчето ќе ја има истата судбина како Шевченко. Абрамовиќ плаќа но бара резултати а од Торес тоа не го доби. Така да на лето ќе лета кон Шпанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom