- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
Келн-Маинц нема да се игра судијата Рафати пробал да се самоубие
Сега баш се вклучив за тоа да пишамКелн-Маинц нема да се игра судијата Рафати пробал да се самоубие
И овој Херман не е слаб. Ама Ројс моментално е страшен.Сега баш се вклучив за тоа да пишам
Не се знае дали се убил или ќе преживее сеуште, не ми се верува човече...
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 15:55 ---
ЛЕЛЕ РОЈС ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ
Аха. Цела екипа како играат овие 20мин е Како мини вертзија на ГерманијаИ овој Херман не е слаб. Ама Ројс моментално е страшен.
DaАбе вистина е дека Келн е одложена,затоа што судијата сакал да се самоубие?
Истото го помислив пред недела дена.Ќе прави Гладбах бели годинава. Лани беше исклучок што се бореа за опстанок пошто реално имаа и тогаш солиден тим но во првиот дел на сезоната има голема несреќа со повреди и цела одбрана им беше дупка па и плус Фронтцек како тренер не беше најнај. Еве годинава покажуваат дека се добар тим.
Што ме радува е дека големи клубови со традиција се напоѓаат горе во табелата. Баерн, Дортмунд, Шалке, Гладбах, Вердер...секоја чест за бундеслигата годинава.
И после Германија имала јака репрезентација. Па ќе имаИстото го помислив пред недела дена.
Додади ги на овие 5 што ги наброи кои се со традиција и Леверкузен, Штутгарт и можеби Волфсбург (ако се средат некогаш) и Хановер (ме изненадија многу пријатно во ЛЕ па и уште имаат сила и домашно солидно да играат - секоја чест) и имаш солиден костур на екипи за Европа и за добар фудбал дома!
Само Хамбург заебаваат и до некаде Нирнберг (не знам дали со ваков млад тим тие ќе се спасат сезонава).