Фифа Пушкаш награда 2011 - награда за најдобар гол

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изглледав сите, по мое голот на Нејмар е голиште!!!
Инаку за минатогодишниот... сигурно и во сон го тренирале ова гледаќи едни легенди кои го направиле истото пред 11 години :D
http://www.youtube.com/watch?v=RnQVqc-ypQw
нема потреба од вакви коментари,голот на алтинтоп е за класа подобар од тој на сколс..

инаку си гласав за Ибрахимович...за шутот што го извади.

Нејмар дефинитивно.

П.С Голот на Станкович,само мене ли ми изглеа ко да ја пуца го глава на почеток.После се глеа јачината дека е со нога.Тоа е чиста среќа не глеам зошто би го избрале него.
Среќа, јеа, рајт

Станкович пуца двапати исто од прва... еднаш против шалке еднаш против џенова, НАЈВАЖНО ПОГОДУВА! Коментаторот после погодокот со Шалке го нарече ASSASINO за вакви ситуации!!

1.Станкович
2. Нејмар
3. Џовани Дош Сантос

Гласав за Нејмар.

1.Neymar
2.Dos Santos
3.Rooney/Lisandro Lopez.

има јаки голови не викам не и не дека навивам за манцестер ам голот на руни со маказе против сити е број 1

Јас не знам како можите сите овие голови да ги споредите на тој на Руни против Манчестер Сити???..па зарем има поголемо ремек дело од ножичките на Руни при 1-1 резултат..

Брилијантно и според мене убедлив фаворит за првото место

Озбилно голон на Меси против арсенал е меѓу најубавите?

нејмар или руни дефинитивно еден од нив треба да победи. инаку далеку послаби голови од ланските .

Мислам најдобар е на србинот, сличен од волеј постигна и Зидан во финалето на ЛШ, само србинот од центарот Зидан близу 11 метри.

Руни дефинитивно. Резултат 1-1 (градско дерби) го решава натпреварот со прекрасен гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom