В
Вори
Гостин
Грд е во склад на се друго набројано како екстра. Кај е сето тоа, па е и грд и глупи фаци прави тоа чудо. Одамна некој не ме иритирал повеќе од него просто ми се превртува во стомаков секогаш кога ќе го видам на ТВ или на фб, или било каде да се зборува за него. Не го можам, значи, не хејтам зашто е наш или ете така оти ми е досадно, ами стварно органски неможам да го поднесам човекот.![]()
Океј е тоа.Штом не можеш да го поднесеш човекот,не го гледај.И не пишувај на темава.
Ја за некого што мразам,не зборувам толку и не оправам криви-дрини.Едноставно,не ми се свиѓа и чао.

.Џамбазов го отвори шоуто иако он тоа што го прави не спаѓа баш во стенд-ап комеди затоа што кажува вицови иако треба да бидат ете да речеме случки од секојдневен живот.После него продолжи Домагој Пинтарич кој да речеме беше поднапиен и не беше толку смешен(барем за мене),a после него настапуваше Неша Бриџис (Ненад Даниловиќ) кој според мене беше најдобар вечерва.По него очекував мал пад но настапи некој од Survivor што беа и одлично ја одржа и така добрата атмосфера што владееше во 69.Пеѓа Бајович,мислев дека ке биде fail на настанов и лошо го отвори неговиот дел и првите 10-на минути не беше смешен ама потоа растури,мошне интересни делови од секојдневието кажа.По него Марјан,изгледа очекував многу повеќе или пак него му беше лош сетот еве да речам.За разлика од другите,Марјан не одбра една,две,па еве и три теми за разговор туку нешто спојуваше збореше.Гвуевски,штафети неговите потресувања како на јутјуб едноставно да кажам ме разочара ама ај нека му е простено првпат можеби му е пред волку публика.А и неговиот сет траеше точно 20 минути за разлика од другите што збореа можеби по 30-40 минути и онака баш те внесуваа во муабетот.После последниот клип Манекенки на Марјан и ова што го видов можеби ке почне да оди во погрешна насока типот.Тоа е тоа од мене,настанов има 8/10 од мене.