Кај мене се последните за втората
или меѓу последните, знам откако беа купени за 15 минути немало веќе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игор Џамбазов НЕ е стенд ап комичар!
Или треба со поголеми букви да се напише?
Добро бе, секогаш ли мора да се задоволуваме со "Па ок за наши простори добро е" секогаш ли? Што ми е мене гајле дали е за наши простори, ако решил да се докажува во тоа што го почнал не планирам да се задоволам со изговор дека е ок и дека нема подобро или е тука некаде со некои останати. У која вукојебина живеам јас па што морам секогаш да се вадам на тој изговор? Не очекувам да е ок за наши простори, или нека Е нешто или нека се повлече. Мене ми е Марјан дебилен и воопшто не сфаќам како може да им биде интересен на некои луѓе. И одвратен ми е, не дека е наш, крај краева и Сашко е наш па е одличен. И многу ми е гајле дали е Марјан почетник или не е, и тоа не е изговор зашто не го бива.
Игор Џамбазов НЕ е стенд ап комичар!
Или треба со поголеми букви да се напише?
Диплома да не ти треба да бидеш стенд ап комичар !?Хју Лори e археолог на пример, и тоа го прави лош актер, без смисла за хумор !? dafuq !?
Значи: МУЛТИТАЛЕНТИ !!! Enough said...
Демек ако не бил стенд ап, неможел да ја насмее публиката !? Њах...
Ти дечко не разбираш; раскажување виц (приказна од 15 мин) на дијалект, со употребување ниски вулгарности од типот гомна-лајна, а тој/таа виц/приказна притоа не е смешен/на НЕ е стенд-ап, ОК?
Следствено на тоа ни Игор Џамбазов не е стенд-ап комичар, ОК? Нека биде седум пути мултиталент - стенд ап НЕ ЗНАЕ!
Публиката во Македонија се смее на било што бидејќи критериумот е на најниско можно ниво благодарение на Волци, Лисја и остали срања.
Што да збориме кога кај нас ебениот Женски Оркестар се смета за хумор пар екселанс? (И Сител сеуште го експлоатира под друго име) Ѓокица Лукаревски -Тоа е нивото во Македонија. Па после Игор се чини како од Saturday Night Live... Enough said....
А, ебениот Чичко Стоилко е топ место за јадење, нели...?
Не ми се верува дека го стави Хју Лори у причава.... Хју Лори, еј!
Ве молам сите пак да го прочитате текстот на Везилка.
Ти ибам медиокритетите, ебате...
значи у таа вукојебина живееме, подобри нема (сеуште). Get over it, немора да се исхејта се и сешто.У која вукојебина живеам јас па што морам секогаш да се вадам на тој изговор?
па ако си изглеал повеќе од 3 стенд ап настапи, ќе сфатеше за што ти зборува. Никој не рече дека Игор нема смисла за хумор, ама тоа што го правеше лани немаше „С“ од Стенд ап. Ти не знаеше тој виц да го кажеш и да испопаѓаат сите од смеење ? Нема везе, стенд ап е сосем нешто друго, исмевање секојдневни настани, навики на луѓето итн. А некој шо копал ниви да ја ебе Софија Лорен, па јадел гомна... Не.Диплома да не ти треба да бидеш стенд ап комичар !?Хју Лори e археолог на пример, и тоа го прави лош актер, без смисла за хумор !? dafuq !?
Значи: МУЛТИТАЛЕНТИ !!! Enough said...
Демек ако не бил стенд ап, неможел да ја насмее публиката !? Њах...
Инаку бев и на стенд ап-от на Сашо Тасевски. Добро почна првите 10 минути и после го посра на велико, а раја се смее као пари да им даваат.
и ја тоа викам... не е возможно толку да е низок критериумот... сепак, секој ден гледам докази дека е возможно...
кај нас сите се мислат најголеми фраери што си замислуваат дека можат „од глава“ да водат емисии, да бидат забавни, да прават стенд ап. не знаат дека „надвор“ изгледа подобро, затоа што е извежбано, селектирано, „проверено кај роднини“ и да не редам.
чомовски од покојна А1 трврди дека вистински новинар не треба да чита од „идиотот“. Всушнос токму тоа треба да го прави вистинскиот новинар....