Community

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Локација
Скопје
Веб-сајт
nv.mk
Ја гледа ли уште некој серијава? Многу е јака, ситком на NBC. Се работи за луѓе кои се мање-више пропалици и решаваат после неколку години за се запишат на факултет. И нели во САД Community College е најлошиот факултет, место каде секој може да биде примен, се среќаваат бивш адвокат, бивш квотербек од средношколски тим, стариот и добро познат Pierce Hawthorne и многу други интересни ликови... Во тек е 3тата сезона.
community_nbc_logo.jpg

community-nbc.jpg

"стариот и добро познат Pierce Hawthorne Chevy Chase"
Добра е серијата но доби тајм аут и најверојатно ќе биде откажана...

Chevy Chase ми е за нигде. Лошо. А тој младиот (Џеф мислам), ух, го обожавам. Иначе ја гледав ама прекинав, некако не ми е доволно заразна.

Luiz, can I just say I loved you innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... IMDB.

Серијава е врв. Софистициран хумор со исклучено дебилско вештачко смеење. Конечно да ти се остави простор ти кај што сакаш да се смееш а не нешо шо не ти е смешно баш баш, да слушаш луѓе у позадина како умираат од смеа.
Штета што ќе ја укинуваат, ако ја укинуваат. Многу добра серија. Си ја обожавам Брета, а Абед ми е најлик у серијата :)

Ја изгледав првата сезона за два дена и сега дефинитивно ја симнувам втората.
Опуштено, без високи цели и без форсиран хумор.
Ама забележувам огромна разлика меѓу првата епизода (пилотот) и останатите. Ако продолжеле со дискретниот хумор како во првата, серијата ќе беше врв.

До пола втора сезона сум и до сега најдобри епизоди ми беа: 1. Таа со пејнтбол битката. 2. Кога стануваат зомбија.

Иако и другите се ТОП!

Само таа кога се фигури а не вистински луѓе и таа со Данџес енд Дрегонс не ми се свиѓаа инаку се друго топ.

И убедливо нема лош крај на епизода, СЕКОЕ можно минутно клипче од Абед и Трој се газење :)

Денес започнав да ја гледам и изгледав пет епизоди. Добра серија која отскокнува од типичните сит-коми. Исто, голем плус што нема смеење у позадина.

Ја гледа уште некој серијата? Ја ги изгледав сите епизоди што се излезени до сега. Последните две од втора сезона со пејнтболот беа врв. Плус, Соер.

3 нови епизоди во еден ден како финале на сезоната. Не престанав да се смеам дури ги гледав. Толку оригинална серија како оваа нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom