Community

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, ти ме плашиш. Сите серии што ги гледаш ми е страв да ги почнам да не не ги разберам.
Ако ти е толку ризично моите интелигентни серии да ги гледаш, гледај си gossip girl, ugly betty, sex and the city...fox life basically :D

Ме разочара малце новава епизода...али ок, затоа се по дваесе у сезона, имаат време да се оправдаат :D

Ме разочара малце новава епизода...али ок, затоа се по дваесе у сезона, имаат време да се оправдаат :D
Ке немаат 20+ епизоди оваа сезона, 13 или 15 ке имале како што се сеќавам.

Вака како што ги заебаваат те со намалување на број на епизоди како и поместувањето на термините за гледање па и Хармон што го избркаа ми делува како да сакаат да ја откажат. Па и Чеви што се изглупира не им помогна. И знам дека е тежок зевзек IRL ама па ептен ми се се допаѓа во серијава како и динамиката што ја имаше со Трој додека живееа заедно. А Трој и Брита некако не ми делуваат интересно заедно како што ги видов во новава епизода. А ке биде штета ако ја откажат, еве со 30rock што заврши и ова ако отиде тешко е да најдеш добра комедија.

Прекината после 4/5 епизода, пред едено година дена и дадов шанса, незнам сега каква е ама тогаш ми беше онака просек накај солидна.

Многу ми е интересен начинот на кои ги интерпретираат и исмеваат познативе глумци и филмови. А и имаат квалитетна глума, особено Абед, Пирс и по ред сите да не ги набројувам. :)
А ако муабетиме за Annie и Britta...
tumblr_lon8qxwKps1qb0uf0o1_1280.jpg

Воедно, и едно видео со Alison Brie, што сум уверен дека ќе ви се допадне. На некоја аудиција, се тресе во ладна вода, ни јас не ја сфаќам поентата, али го сфаќам актот :) Негде после минута и пол. Hf :)

5-тата епизода беше последна за Трој, после Пирс уште еден главен лик заминува од серијата. (n)
Барем епизодата беше интересна и го испратија на добар начин.

Иако јас не сум фан на серијава и сметам дека хуморот во серијава е минимален сепак сметам дека треба да се пише во темава дека NBC ја прекина серијава на жалост на фановите на серијата.

Sorry дечки :(

Иако јас не сум фан на серијава и сметам дека хуморот во серијава е минимален сепак сметам дека треба да се пише во темава дека NBC ја прекина серијава на жалост на фановите на серијата.

Sorry дечки :(
За жал да. Мене лично секоја епизода од серијавс ми беше психо-социјална анализа. Без четврта сезона, мора да напоменам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom