- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 35
Дечко ти си имаш проблем не ние.Толку исфрустриран навивач не сум видел, но да ти кажам дека тука не е место за лечење фрустрации.Шо ви е бе вас проблемот ?
GGMU
Дечко ти си имаш проблем не ние.Толку исфрустриран навивач не сум видел, но да ти кажам дека тука не е место за лечење фрустрации.Шо ви е бе вас проблемот ?
Не заебавајДечко ти си имаш проблем не ние.Толку исфрустриран навивач не сум видел, но да ти кажам дека тука не е место за лечење фрустрации.
GGMU
Мислев дека на форумов има сериозни, културни и воспитани луѓе, но со ваквите испади само се докажува спротивнито и се руши рејтингот на форумов.Не заебавај
А вие па можи културни и воспитани сте. Дај видете се прво вие па после солете ми памет мене. Види си ги конкретно пријателчињата твои па после вели ми мене. Јас кажав дека не го сакам црнчето. Мое мислење и мое право. А тоа што твоите пријателчиња решија да јадат гомна не е мој проблем нити мој недостаток на култура и воспитаност. Вас не ве нападнав ама вие мене да. Преиспитај се сега кој грешиМислев дека на форумов има сериозни, културни и воспитани луѓе, но со ваквите испади само се докажува спротивнито и се руши рејтингот на форумов.
Не знам колку годинки имаш но со реплики од типот "не заебавај".... не се искажува и не се издржува личен став.
За Евра....тие се дрзнаа по сите фанови и навивачи на клубот...толку ниско и некултурно, што не ми се веруваше....безцелна дискусија....!!! Еве да не ти цитирам, прочитај го постот на дотичниот "Deno^".....ме изненадува....што ли држи оваа проклета мајка земја, што ли држи (да се дрзнав и јас да се прашам.....морав, појако е од мене)....толку сте.....абе.....незнам, немам зборови да довршам.......Прво тој се дрзна со клетви, пцовки... Или ти требаат тегли за да видиш?![]()
Да довршам јас?За Евра....тие се дрзнаа по сите фанови и навивачи на клубот...толку ниско и некултурно, што не ми се веруваше....безцелна дискусија....!!! Еве да не ти цитирам, прочитај го постот на дотичниот "Deno^".....ме изненадува....што ли држи оваа проклета мајка земја, што ли држи (да се дрзнав и јас да се прашам.....морав, појако е од мене)....толку сте.....абе.....незнам, немам зборови да довршам.......
Братски те замолувам, не паѓај толку ниско...несакам да генерализирам.....но, сум крајно разочаран од почитта која ја "имаат" фанови на Јунајтед....не само према нас, фановите на ЛФЦ....туку према сите останати....ќе повторам, дрско и некоректно...поготово тука алфа(сајбер) мажјациДа довршам јас?
Само се шегувавБратски те замолувам, не паѓај толку ниско...несакам да генерализирам.....но, сум крајно разочаран од почитта која ја "имаат" фанови на Јунајтед....не само према нас, фановите на ЛФЦ....туку према сите останати....ќе повторам, дрско и некоректно...поготово тука алфа(сајбер) мажјаци![]()
Ти бе читаш или не читаш? Ме иритираш со твојве постови!Некој треба да оди на психијатар,пред да ја посетува темава,дефинитивно.
Навивачиве од Ливерпул ниту нападнаа некого,ниту навредија,а овие од Манчестер почнаа со мајки-шајки и останати мизерни работи.
Какви луѓе човече,ми се повраќа кога ги читам.
Не сум шериф,туку член на форумов кој сака да прочита добра дискусија и добар муабет.А ова е далеку од тоа.Ти бе читаш или не читаш? Ме иритираш со твојве постови!
Ортаков (Роземберг) вика да умри Евра, зошто да умри? Ете така почна сето тоа.. и сеа шо? Ти од страна се јавуваш? Шо се јавуваш?
Знајш од страна кој се јавува?
Кој си ти да судиш кој шо рекол кај да оди , шо да прај и кој е виновник а кој не?
Форумски шериф си или ДА?
Од страна се јавуваат магаринатаНе сум шериф,туку член на форумов кој сака да прочита добра дискусија и добар муабет.А ова е далеку од тоа.
И ич куров не ме боли дали те иритирам или не,можеш слободно да ме скокнеш и да не ме читаш,ако имаш друг проблем тогаш ќе го решиме без проблем.
И за инает се јавувам,не смеам?