Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Сеуште не сум сретнал во стафот на манчестер дајвинг коуч, ама прва прилика чим начекам ќе му најдам кабли да се префрли во ливерпул :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.172
Значи поглуп коментар немам прочитано.Ако не знаете што да пишувате молчете си не се правете будали.
Добро ќе плачиме сега ако немаш. Мене нема да ми е нималку криво доколку црнчиштево го снема од лицето на земјава. Напротив.........

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Добро ќе плачиме сега ако немаш. Мене нема да ми е нималку криво доколку црнчиштево го снема од лицето на земјава. Напротив.........
Истото може да го кажеме и за тебе.

Боже сачувај, размислувате пред да напишете нешто бре или онака без врска трескате?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.172
Истото може да го кажеме и за тебе.

Боже сачувај, размислувате пред да напишете нешто бре или онака без врска трескате?
Не така без врска тропаме. Тоа што мислев го кажав. Да не сакаш да лажам?

G

Gray Foxx

Гостин
Гледам.
Да не ти пердашел некој од поблиска фамилија чим си така непријателски настроен кон него и му посакуваш смрт?
Пеер Суарез му е љубовница од соновите, дај молим те...
Глеаш фетиш му се фудбалери, го стаил Керол напупен. :icon_lol:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.172
Шо ви е бе вас проблемот ?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не дека го бранам Суарез (ливерпул ми се едни од понеомилените тимови) ама поголема пичка провокаторска како евра немало ниту ќе има. од стив финан , и тепачката со редарите на челзи и сега со суарез не му е првпат да да игра на таа карта.Жал да е фати пустиот само него го злоставуваат расистите. А Суарез играл во холандија со котлиња од цел свет пргав играч да (има одгризано уво на фудбалер или така нешто) но ниту еднаш неговото име не било поврзано со расизам. А дека Евра е гомно од човек тука е и скандалот во Јужна Африка. Чудно како не се пожали и таму дека бил жртва на расизам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Се нафрливте сите на еден дечко...ептен сајбер мажјаци сте....браво:cuc:...па и клетви, закани...пцовки.....навистина:cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^Се нафрливте сите на еден дечко...ептен сајбер мажјаци сте....браво:cuc:...па и клетви, закани...пцовки.....навистина:cuc:
Прво тој се дрзна со клетви, пцовки... Или ти требаат тегли за да видиш? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека го бранам Суарез (ливерпул ми се едни од понеомилените тимови) ама поголема пичка провокаторска како евра немало ниту ќе има. од стив финан , и тепачката со редарите на челзи и сега со суарез не му е првпат да да игра на таа карта.Жал да е фати пустиот само него го злоставуваат расистите. А Суарез играл во холандија со котлиња од цел свет пргав играч да (има одгризано уво на фудбалер или така нешто) но ниту еднаш неговото име не било поврзано со расизам. А дека Евра е гомно од човек тука е и скандалот во Јужна Африка. Чудно како не се пожали и таму дека бил жртва на расизам.
Прв пат се жали Евра за расизам, во заблуда си. Тоа за со редарите се пожали тренерскиот тим, бидејќи тие го слушнаа тоа.

Него што да ви правиме сеа кога не може да се исконтролира вашиов, требаше тоа со Руни поука да му биде.

G

Gray Foxx

Гостин
Претпоставувам фан си на Скум ... Повели !

Е не на лузерпул ќе бидам, само дегенерици и егоцентрични копилиња навиваат за таков беден клуб. Збир на шлајмови и мрсули во едно педерско страно тело звано фан на лузерпул. Клошарчиња напатени. Абе тој Манчестер здравјето ви го зема бе, дерман не ви иде. На луѓе не личите.
Кај ќе видиш некој на форум пишан хилсборо дизастер м? Ебате неписмениот мјуник бастардс, само поткастрена смрека може така да се потпише.
А иначе Кин не игра за Јунајтед од 2005, башка да не зборуам дека имаше муда колку цел ЛУЗЕРПУЛ шо имаше.
Види опис на видеово и тинкај.

Ај сеа некоја вошка нека ми ја стаи сликата од Гери и Сколс кај шо се бацуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom