Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.476
Повеќето политичари во светов те демантираат.плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
Повеќето политичари во светов те демантираат.плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!Еве уште еден доказ дека овде си по секоја цена да плукаш конкретно кон православието.
Каде пишав јас овде дека сум православен? Каде пишав дека им бацувам рака на лоповите... поповите де?
"Ако не си наш си против нас", ми се поврака од лугето со такви ставови.
GTFO човеку. Најди некоја корисна работа, плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
П.С
А за протестантите (нововерците) bitch, please, немој да ми попуваш какви се и што се, ги имам до кукава.
Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.Повеќето политичари во светов те демантираат.
Така треба, да шириш љубов. Тој на тебе ќе ти се понаша...провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!
It was ment to be a joke!Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.
Како и да е да не одиме офтопик, и да не ја загадуваме темава со политика. Не дека не е загадена, но...
Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.Така треба, да шириш љубов. Тој на тебе ќе ти се понаша...
Мене ми личи да го правам тоа, бидејќи ме заболе онаа работа за Еврејските народни приказни. Тебе, не ти личи, па ни на форум. Ти текнува? Брчите за љубов, простување, а очите ќе си ги ископате едни на други.Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!
Љуби го и непријателот свој??Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!
Нема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!
ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народотIt was ment to be a joke!
незнаев дека си пророк Како и да е - грешно пророштво, не сум бесенНема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?
Не, форумов не е мој, но не е ни твој. А каде пишува дека е забрането да се бунтувам? Ме бунтуваат таквине ко тебе кои крекаат наоколу како дворот на комшијата бил нечист, а не го погледнат својот.
ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народот
Гледаш што ти е конструктивна критика?незнаев дека си пророк Како и да е - грешно пророштво, не сум бесен
Штом така мислиш дека нема љубов по форумот, тогаш не ги знаеш вистинските форумџииЕдна љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
Ако така викаш нека ти биде немам потреба да се правдам ни да дадам смека пред никој освен пред БогГледаш што ти е конструктивна критика?
Престана да бидеш бесен, сега си саркастичен, онака протестантско-христијански...
Па човек кога е бесен вика (става извичници, форумџиска култура), ти стави три, значи си ептен бесен, но who gives a f*ck.незнаев дека си пророк Како и да е - грешно пророштво, не сум бесен
Ако ти си една од нив, Мило ми е.Штом така мислиш дека нема љубов по форумот, тогаш не ги знаеш вистинските форумџии