Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.030
- Поени од реакции
- 61.948
Повеќето политичари во светов те демантираат.плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќето политичари во светов те демантираат.плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
Еве уште еден доказ дека овде си по секоја цена да плукаш конкретно кон православието.
Каде пишав јас овде дека сум православен? Каде пишав дека им бацувам рака на лоповите... поповите де?
"Ако не си наш си против нас", ми се поврака од лугето со такви ставови.
GTFO човеку. Најди некоја корисна работа, плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.
П.С
А за протестантите (нововерците) bitch, please, немој да ми попуваш какви се и што се, ги имам до кукава.
Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.Повеќето политичари во светов те демантираат.
провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!
It was ment to be a joke!Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.
Како и да е да не одиме офтопик, и да не ја загадуваме темава со политика. Не дека не е загадена, но...
Така треба, да шириш љубов. Тој на тебе ќе ти се понаша...
Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!
Љуби го и непријателот свој??Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!
Нема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!
ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народотIt was ment to be a joke!![]()
Нема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?
Не, форумов не е мој, но не е ни твој. А каде пишува дека е забрането да се бунтувам? Ме бунтуваат таквине ко тебе кои крекаат наоколу како дворот на комшијата бил нечист, а не го погледнат својот.
ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народот![]()
незнаев дека си пророкКако и да е - грешно пророштво, не сум бесен
![]()
Штом така мислиш дека нема љубов по форумот, тогаш не ги знаеш вистинските форумџииЕдна љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
Гледаш што ти е конструктивна критика?
Престана да бидеш бесен, сега си саркастичен, онака протестантско-христијански...
![]()
Па човек кога е бесен вика (става извичници, форумџиска култура), ти стави три, значи си ептен бесен, но who gives a f*ck.незнаев дека си пророкКако и да е - грешно пророштво, не сум бесен
![]()
Штом така мислиш дека нема љубов по форумот, тогаш не ги знаеш вистинските форумџии![]()