Православието ерес или вистина?

Nokia music

благодат, милост и мир од Бог Таткото
Член од
15 ноември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
3
Еве уште еден доказ дека овде си по секоја цена да плукаш конкретно кон православието.
Каде пишав јас овде дека сум православен? Каде пишав дека им бацувам рака на лоповите... поповите де?
"Ако не си наш си против нас", ми се поврака од лугето со такви ставови.
GTFO човеку. Најди некоја корисна работа, плукањето на никој никогаш не му донело ништо добро.

П.С
А за протестантите (нововерците) bitch, please, немој да ми попуваш какви се и што се, ги имам до кукава.
провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Повеќето политичари во светов те демантираат.
Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.
Како и да е да не одиме офтопик, и да не ја загадуваме темава со политика. Не дека не е загадена, но...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
провери прво како се испонаша према мене. Пази малку со тие зборови Нововерец и други работи. одиш се задеваш па после кукаш дека некој те плука. Ако не си православен што се бунтуваш, твој ли е форумов? пишуј шо сакаш и остај ме да пишуам тоа шо мислам!!!
Така треба, да шириш љубов. Тој на тебе ќе ти се понаша...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Ме демантираат благодарејки на делот од народот наречен проста раја, кај разумните тоа не пали. Дела човеку, дела, не плукање и сер*ње.
Како и да е да не одиме офтопик, и да не ја загадуваме темава со политика. Не дека не е загадена, но...
It was ment to be a joke! ;)

Nokia music

Член од
15 ноември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
3
Така треба, да шириш љубов. Тој на тебе ќе ти се понаша...
Една љубов шо се шири по форумов! Немам зборови.
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
поштеди ме од делот Љубов оти љубов се покажува на дела, а не да седнеш и да лицемериш по форумов!!
Мене ми личи да го правам тоа, бидејќи ме заболе онаа работа за Еврејските народни приказни. Тебе, не ти личи, па ни на форум. Ти текнува? Брчите за љубов, простување, а очите ќе си ги ископате едни на други.

Јад, беда и мизерија...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Љуби го и непријателот свој??

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Нема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?
Не, форумов не е мој, но не е ни твој. А каде пишува дека е забрането да се бунтувам? Ме бунтуваат таквине ко тебе кои крекаат наоколу како дворот на комшијата бил нечист, а не го погледнат својот.
It was ment to be a joke! ;)
ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народот ;)

Nokia music

Член од
15 ноември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
3
Нема потреба од толку извичници, знам дека си бесен. И како се испонашав спрема тебе?
Не, форумов не е мој, но не е ни твој. А каде пишува дека е забрането да се бунтувам? Ме бунтуваат таквине ко тебе кои крекаат наоколу како дворот на комшијата бил нечист, а не го погледнат својот.

ОК, како и да е, да го просветлиме и тој дел од народот ;)
незнаев дека си пророк:confused: Како и да е - грешно пророштво, не сум бесен :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
незнаев дека си пророк:confused: Како и да е - грешно пророштво, не сум бесен :)
Гледаш што ти е конструктивна критика?

Престана да бидеш бесен, сега си саркастичен, онака протестантско-христијански...

:D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Штом така мислиш дека нема љубов по форумот, тогаш не ги знаеш вистинските форумџии :)

Nokia music

Член од
15 ноември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
3
Гледаш што ти е конструктивна критика?

Престана да бидеш бесен, сега си саркастичен, онака протестантско-христијански...

:D
Ако така викаш нека ти биде :) немам потреба да се правдам ни да дадам смека пред никој освен пред Бог :D

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Па човек кога е бесен вика (става извичници, форумџиска култура), ти стави три, значи си ептен бесен, но who gives a f*ck.
Изгледа кај вас нововерците и чувствата се испомешани па ставате извичници кога сте срекни.

Kajgana Shop

На врв Bottom