Жално стварно....купен за 2.5 милиони....игра 10 сезони, незаменлив со над 300 натревари....незнам колку гола има постигнато......баш заОчигледно овие имаат нешто против Ливерпул. Ништо не им чини.![]()
Уживај другар. Незналици се овиеЖално стварно....купен за 2.5 милиони....игра 10 сезони, незаменлив со над 300 натревари....незнам колку гола има постигнато......баш за![]()
Индивидуално е брат....несакам да навредувам, ама да го прашам истиот, дали ќе ми каже дека пример Анри е лош трансфер, односно не е меѓу најдобрите....за само 11 милиони...или и за ова ќе ми се изнасмее....Топџијата!!!Уживај другар. Незналици се овие![]()
Абе 1 недела мрчат овде арсеналвоци. Агер не чинел,Хипија не чинел, курле од орле не чинел......не знам кој чини стварноИндивидуално е брат....несакам да навредувам, ама да го прашам истиот, дали ќе ми каже дека пример Анри е лош трансфер, односно не е меѓу најдобрите....за само 11 милиони...или и за ова ќе ми се изнасмее....Топџијата!!!
Споредбава ти вришти... Анри е веројатно и најдобриот најкомплетниот напаѓач кој играл во ПЛ. Споредбата со Хипија е глупост. Хипија беше солиден дефанзивец ама далеку од тоа да бил легенда и да бил најдобар трансфер...Индивидуално е брат....несакам да навредувам, ама да го прашам истиот, дали ќе ми каже дека пример Анри е лош трансфер, односно не е меѓу најдобрите....за само 11 милиони...или и за ова ќе ми се изнасмее....Топџијата!!!
Извини Кошчиелни е најдобар.......и никој не рече легенда....збор беше за најисплатлив трансфер ако добро памтам.....а според тоа што ми се изнасмеа....ако хипија не е легенда....Чичарито од сезона и пол го направи "легенда"?!Споредбава ти вришти... Анри е веројатно и најдобриот најкомплетниот напаѓач кој играл во ПЛ. Споредбата со Хипија е глупост. Хипија беше солиден дефанзивец ама далеку од тоа да бил легенда и да бил најдобар трансфер...
Го глеав низ Германија лани, не ми текнува каде точно. За сезонава не знам.Уште ли игра Сами или се пензионираше?
Сега ќе проверам на менаџер кај играГо глеав низ Германија лани, не ми текнува каде точно. За сезонава не знам.
Пензионира се Хипија на крајот од ланската сезона...Сега ќе проверам на менаџер кај игра![]()
Пензиониран е...требаше летово да дојде како помошник тренер во ЛФЦ....барем така се збореше....Уште ли игра Сами или се пензионираше?
Chelsea striker Daniel Sturridge, who will make his England debut as a substitute against Sweden at Wembley, has been the target of alleged racist abuse from his own club’s fans.