Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како поинаку би добивал толку внимание? Simple as that.
Нели му е доста внимание кога постигне гол и кога го пишува во јавноста... Зошто мора со вакви малоумни работи да се занимава, доколку го прави ова намерно? Познат фудбалер е, секојден е во весниците, телевизиите, интернетите...

Ајде да го разберам, тој навивачот на Барса што истрчува гол на утакмици, неможе на убав начин да обрне внимание, па ајде со глупост, ама овој?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Ајде да го разберам, тој навивачот на Барса што истрчува гол на утакмици, неможе на убав начин да обрне внимание, па ајде со глупост, ама овој?
WTF?! :icon_lol:
--- надополнето: Nov 16, 2011 4:19 PM ---
Ова е идеја на скоро сите поголеми клубови во Европа, која Росел само ја потврдува сега. Постојат преговори помеѓу поголемите клубови за формирање на нова европска лига, или Лига на Шампиони со нов формат. А, во тие преговори спаѓа и оваа работа, намалување на големите лиги, од 20 на 16 екипи. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/NewsAndFeatures/2011/suarez-161111

Ме нервира што нема извадено докази.....
Самиот Суарез кажа дека го нарекол Евра негро ама дека во Уругвај тоа не било навредливо. Ова е исто као на судење уште од почеток да кажеш дека си виновен :)

П.С. Идеата на Росел е катастрофа, нека си најде пари од друго место :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И шо кур кога ке ти направат европска лига, и да го намалуваат бројот на екипите во лигите, е што мора помалите екипи да страдаат заради срањата на двајца или тројца -.-
Англија барем несмее да ги изгуби 20те екипи, нема да биде тоа што беше
Нека си ги набутаат во газот тие идеи, Сакаат рогови без уши може да останат

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
FA=Ferguson Associaton
Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.
ФА е цело време против Манчестер и против Фергусон, претходните годиницело време правеа све што е во нивна корист да ги спречат Манчестер да земат титула, казнување играчи за глупости, го казнија Фергусон, ама сепак не успеаа. така да кажаново ти пропаѓа во вода!

S

Stivie G

Гостин
Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.
ФА е цело време против Манчестер и против Фергусон, претходните годиницело време правеа све што е во нивна корист да ги спречат Манчестер да земат титула, казнување играчи за глупости, го казнија Фергусон, ама сепак не успеаа. така да кажаново ти пропаѓа во вода!
:pos: Јас се бламирам? Е сега ни ти не си свесен што се глупости се изнапиша во овој пост

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
:pos: Јас се бламирам? Е сега ни ти не си свесен што се глупости се изнапиша во овој пост
Што од горенапишаното не е точно?

Ако ФА е за Јунајтед, јас сум за Шити!

Сега ваш играч што ставија под истрага тоа е друго, не сте навикнати, нашите играчи и менаџер нон стоп се под лупата на ФА!

S

Stivie G

Гостин
Што од горенапишаното не е точно?

Ако ФА е за Јунајтед, јас сум за Шити!

Сега ваш играч што ставија под истрага тоа е друго, не сте навикнати, нашите играчи и менаџер нон стоп се под лупата на ФА!
Ете што не е точно, не е точно дека ФА е против вас, доколку беше така немаше да ви го стават Хауард Веб да ви суди по 10 натпревари во сезона, пред него Мајк Рајли, потоа во врска со казнувањето на играчите сигурно дека без причина не биле казнувани, исто и Фергусон, во врска со Суарез, ккриво ми е што без никаков доказ го обвинуваат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom