- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Па ако не е Тиери Анри, не знам кој.Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()
Па ако не е Тиери Анри, не знам кој.Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()
Нели му е доста внимание кога постигне гол и кога го пишува во јавноста... Зошто мора со вакви малоумни работи да се занимава, доколку го прави ова намерно? Познат фудбалер е, секојден е во весниците, телевизиите, интернетите...Како поинаку би добивал толку внимание? Simple as that.
Мислеше за во блиската историја, од кога зачести преплатувањето на фудбалерите.Па ако не е Тиери Анри, не знам кој.
WTF?!Ајде да го разберам, тој навивачот на Барса што истрчува гол на утакмици, неможе на убав начин да обрне внимание, па ајде со глупост, ама овој?
Ова е идеја на скоро сите поголеми клубови во Европа, која Росел само ја потврдува сега. Постојат преговори помеѓу поголемите клубови за формирање на нова европска лига, или Лига на Шампиони со нов формат. А, во тие преговори спаѓа и оваа работа, намалување на големите лиги, од 20 на 16 екипи.
Barcelona and Real Madrid the Spanish Harlem Globtrotters of La Liga want more money. Que surprise.
Самиот Суарез кажа дека го нарекол Евра негро ама дека во Уругвај тоа не било навредливо. Ова е исто као на судење уште од почеток да кажеш дека си виновенhttp://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/NewsAndFeatures/2011/suarez-161111
Ме нервира што нема извадено докази.....
Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.FA=Ferguson Associaton
Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.
ФА е цело време против Манчестер и против Фергусон, претходните годиницело време правеа све што е во нивна корист да ги спречат Манчестер да земат титула, казнување играчи за глупости, го казнија Фергусон, ама сепак не успеаа. така да кажаново ти пропаѓа во вода!
Што од горенапишаното не е точно?Јас се бламирам? Е сега ни ти не си свесен што се глупости се изнапиша во овој пост
Ете што не е точно, не е точно дека ФА е против вас, доколку беше така немаше да ви го стават Хауард Веб да ви суди по 10 натпревари во сезона, пред него Мајк Рајли, потоа во врска со казнувањето на играчите сигурно дека без причина не биле казнувани, исто и Фергусон, во врска со Суарез, ккриво ми е што без никаков доказ го обвинуваатШто од горенапишаното не е точно?
Ако ФА е за Јунајтед, јас сум за Шити!
Сега ваш играч што ставија под истрага тоа е друго, не сте навикнати, нашите играчи и менаџер нон стоп се под лупата на ФА!