Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?

228440_192654027447700_100001093116159_538963_46184_n.jpg

Па ако не е Тиери Анри, не знам кој.

Како поинаку би добивал толку внимание? Simple as that.

Нели му е доста внимание кога постигне гол и кога го пишува во јавноста... Зошто мора со вакви малоумни работи да се занимава, доколку го прави ова намерно? Познат фудбалер е, секојден е во весниците, телевизиите, интернетите...

Ајде да го разберам, тој навивачот на Барса што истрчува гол на утакмици, неможе на убав начин да обрне внимание, па ајде со глупост, ама овој?

Ајде да го разберам, тој навивачот на Барса што истрчува гол на утакмици, неможе на убав начин да обрне внимание, па ајде со глупост, ама овој?
WTF?! :icon_lol:
--- надополнето: Nov 16, 2011 4:19 PM ---
Ова е идеја на скоро сите поголеми клубови во Европа, која Росел само ја потврдува сега. Постојат преговори помеѓу поголемите клубови за формирање на нова европска лига, или Лига на Шампиони со нов формат. А, во тие преговори спаѓа и оваа работа, намалување на големите лиги, од 20 на 16 екипи. :)

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/NewsAndFeatures/2011/suarez-161111

Ме нервира што нема извадено докази.....

Самиот Суарез кажа дека го нарекол Евра негро ама дека во Уругвај тоа не било навредливо. Ова е исто као на судење уште од почеток да кажеш дека си виновен :)

П.С. Идеата на Росел е катастрофа, нека си најде пари од друго место :)

И шо кур кога ке ти направат европска лига, и да го намалуваат бројот на екипите во лигите, е што мора помалите екипи да страдаат заради срањата на двајца или тројца -.-
Англија барем несмее да ги изгуби 20те екипи, нема да биде тоа што беше
Нека си ги набутаат во газот тие идеи, Сакаат рогови без уши може да останат

FA=Ferguson Associaton

Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.
ФА е цело време против Манчестер и против Фергусон, претходните годиницело време правеа све што е во нивна корист да ги спречат Манчестер да земат титула, казнување играчи за глупости, го казнија Фергусон, ама сепак не успеаа. така да кажаново ти пропаѓа во вода!

Добро бе шо се бламираш? Која глупост ја кажа сега ни самиот не си свесен.
ФА е цело време против Манчестер и против Фергусон, претходните годиницело време правеа све што е во нивна корист да ги спречат Манчестер да земат титула, казнување играчи за глупости, го казнија Фергусон, ама сепак не успеаа. така да кажаново ти пропаѓа во вода!
:pos: Јас се бламирам? Е сега ни ти не си свесен што се глупости се изнапиша во овој пост

:pos: Јас се бламирам? Е сега ни ти не си свесен што се глупости се изнапиша во овој пост
Што од горенапишаното не е точно?

Ако ФА е за Јунајтед, јас сум за Шити!

Сега ваш играч што ставија под истрага тоа е друго, не сте навикнати, нашите играчи и менаџер нон стоп се под лупата на ФА!

Што од горенапишаното не е точно?

Ако ФА е за Јунајтед, јас сум за Шити!

Сега ваш играч што ставија под истрага тоа е друго, не сте навикнати, нашите играчи и менаџер нон стоп се под лупата на ФА!
Ете што не е точно, не е точно дека ФА е против вас, доколку беше така немаше да ви го стават Хауард Веб да ви суди по 10 натпревари во сезона, пред него Мајк Рајли, потоа во врска со казнувањето на играчите сигурно дека без причина не биле казнувани, исто и Фергусон, во врска со Суарез, ккриво ми е што без никаков доказ го обвинуваат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom