Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110
Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:
Isto ti e i so maskite ....kolku podobra si kon niv tolku poloso...... retki se tie sto znajatt vistinski da sakaat ... ;)

Headroom

Аутсајдер
Член од
11 ноември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
3
Isto ti e i so maskite ....kolku podobra si kon niv tolku poloso...... retki se tie sto znajatt vistinski da sakaat ... ;)
Затоа ќе избалансираш. Држи до своето за одредени работи, попуштај за други. Ако се најдете на средина... си знаеш. :)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Биди добар - “мекуш си“ , биди лош/груб - не чиниш, е се е жими таквово!!!

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Научив дека кога недовербата завладее, љубовта ќе дезертира. Научив дека е невојла тоа што љубовта е посилна од гордоста, а откако ќе ја снема се презираш себеси поради погазената гордост. Научив дека лесно се кршат, а уште полесно забораваат сите ветувања и нема побрутална самоизмама од онаа на парот кој ја продолжува агонијата убедувајќи се себеси дека нештата ќе се вратат како што биле, бидејќи шансата е пропуштена и стрелките на часовникот и на судбината не се движат никогаш во обратна насока. Или љубовта е преценета или па недораснати за неа ја уништуваме. На крајот, мислам дека како и да е не сум научила скоро ништо и веројатно ова е циклус кој повторно и повторно се реплицира во некој магепсан круг само со други актери...

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
Од последната врска научив никогаш повеќе да не одам против себе... во таа област

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
А да пробаш ти со поинаков пристап, зашто обично е колку повеќе даваш толку повеќе ти земаат. Од женска гледна точка, ако не ми дозволи контрола врз неговиот живот не ни пробувам да имам...а ако повеќе од три пати попушти тогаш веке знам дека ја имам контролата.
И тоа не е само кај женските, и машките сакаат да имаат контрола верувај ми. Само целата финта е на кој колку ке му дозволиш ;)
Немам што да менувам во пристапот. Никогаш не дозволувам контрола до крај. До некаде да, но како што рече, „даваш прст, сакаат да земат цела рака“. Не е преоблемот кај мене, проблемот е кај другата страна која секогаш бара повеќе и повеќе. Тоа е она што жените ги прави ретардирани за тоа што не знаат или пак немаат чувство за тоа дека претеруваат.

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Немам што да менувам во пристапот. Никогаш не дозволувам контрола до крај. До некаде да, но како што рече, „даваш прст, сакаат да земат цела рака“. Не е преоблемот кај мене, проблемот е кај другата страна која секогаш бара повеќе и повеќе. Тоа е она што жените ги прави ретардирани за тоа што не знаат или пак немаат чувство за тоа дека претеруваат.
Не ми се свиѓа тоа ЖЕНИТЕ ретардирани. Има и МАЖИ исто толку ретардирани. Имам одличен пример за тоа, но не би го пишувала тука, но верувај ми има. Битно е сам да не дозволуваш такво нешто. Ако не дозволиш како би имало? За таков пристап зборев.

Sora_Dono

The 14th
Член од
22 октомври 2011
Мислења
129
Поени од реакции
35
Не ми се свиѓа тоа ЖЕНИТЕ ретардирани. Има и МАЖИ исто толку ретардирани. Имам одличен пример за тоа, но не би го пишувала тука, но верувај ми има. Битно е сам да не дозволуваш такво нешто. Ако не дозволиш како би имало? За таков пристап зборев.
fakt e deka zenite se poretardirani od muzite

Kajgana Shop

На врв Bottom