Smart move dude. Me neither .Нема да се женам !
Isto ti e i so maskite ....kolku podobra si kon niv tolku poloso...... retki se tie sto znajatt vistinski da sakaat ...Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:
Затоа ќе избалансираш. Држи до своето за одредени работи, попуштај за други. Ако се најдете на средина... си знаеш.Isto ti e i so maskite ....kolku podobra si kon niv tolku poloso...... retki se tie sto znajatt vistinski da sakaat ...
Немам што да менувам во пристапот. Никогаш не дозволувам контрола до крај. До некаде да, но како што рече, „даваш прст, сакаат да земат цела рака“. Не е преоблемот кај мене, проблемот е кај другата страна која секогаш бара повеќе и повеќе. Тоа е она што жените ги прави ретардирани за тоа што не знаат или пак немаат чувство за тоа дека претеруваат.А да пробаш ти со поинаков пристап, зашто обично е колку повеќе даваш толку повеќе ти земаат. Од женска гледна точка, ако не ми дозволи контрола врз неговиот живот не ни пробувам да имам...а ако повеќе од три пати попушти тогаш веке знам дека ја имам контролата.
И тоа не е само кај женските, и машките сакаат да имаат контрола верувај ми. Само целата финта е на кој колку ке му дозволиш
Не ми се свиѓа тоа ЖЕНИТЕ ретардирани. Има и МАЖИ исто толку ретардирани. Имам одличен пример за тоа, но не би го пишувала тука, но верувај ми има. Битно е сам да не дозволуваш такво нешто. Ако не дозволиш како би имало? За таков пристап зборев.Немам што да менувам во пристапот. Никогаш не дозволувам контрола до крај. До некаде да, но како што рече, „даваш прст, сакаат да земат цела рака“. Не е преоблемот кај мене, проблемот е кај другата страна која секогаш бара повеќе и повеќе. Тоа е она што жените ги прави ретардирани за тоа што не знаат или пак немаат чувство за тоа дека претеруваат.
fakt e deka zenite se poretardirani od muziteНе ми се свиѓа тоа ЖЕНИТЕ ретардирани. Има и МАЖИ исто толку ретардирани. Имам одличен пример за тоа, но не би го пишувала тука, но верувај ми има. Битно е сам да не дозволуваш такво нешто. Ако не дозволиш како би имало? За таков пристап зборев.
Секој има право на свое мислење...а за мене нечие мислење не претставува ФАКТfakt e deka zenite se poretardirani od muzite
oooo kakvo si swatko mawo ^_^Секој има право на свое мислење...а за мене нечие мислење не претставува ФАКТ
и ретардирано претпоставувам согласно со твојот факт!oooo kakvo si swatko mawo ^_^
ti smeta toa so mislam deka si retardirana?и ретардирано претпоставувам согласно со твојот факт!