Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Научив дека само љубовта не е доволна, па колку и да е силна.
Научив дека сите бајки не мора да имаат среќен крај.
Научив дека против некои работи едноставно не се оди, без оглед на тоа колку се борите.

Да не се заљубувам веќе во личност заради физички изглед.. Тој/таа секогаш може да најде нов/а и не го интересира баш што ти чувствуваш кога си само една од многуте што ги врти.. ;)

Дека никогаш нема да се заљубам. Знам да сакам, ама не со цело срце и искрено, ма колку да се трудам џабе е. Мојот последен дечко го напуштив оти сакаше да се вериме. И повеќе не влегувам во сериозни врски.

последната врска во која бев не ни беше врска..само знам дека дебело ќе го јадев од џандари ради една просечна ороспија..која мислев дека ако е постара е паметна..НАУЧИВ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАЉУБУВАШ ВО ДЕВОЈКА ШТО МОЖЕ ДА ГЛУМИ И ШТО САКА ДА ОДИ НА ДРАМСКИ ФАКС
ЗАЉУБЕН ВО АКТЕРКА ? НЕ

Nauchiv deka nikogas ne treba da si go prokockas drugarstvoto zaradi ljubovta!!
Deka treba da uzivas vo momentot, a ne da ja planiras idninata !!!
Nikogas da ne bides necija marioneta !!!
Da ne gi zapostavis drugarite, drustvoto zaradi negovite napadi na ljubomora !!!
Pred se nauciv deka nikogas ne treba da se navrakjas na nesto staro podobro e da se otkazes i da prodolzis so svojot zivot otkolku da se boris, da se ponizuvas ... Zivotot prodlzuva !!!
--- надополнето: Sep 9, 2011 4:01 PM ---
Дека никогаш нема да се заљубам. Знам да сакам, ама не со цело срце и искрено, ма колку да се трудам џабе е. Мојот последен дечко го напуштив оти сакаше да се вериме. И повеќе не влегувам во сериозни врски.

Kje se zaljubis sigurno, koga najmalku ocekuvas i najmalku se nadevas ;)

Да не испуштам другарства што ми ги нуди животот
Да не и верувам на една личност премногу
Да не се биде со една личност 24/7
Да обрнам внимание повеќе на себе
Да бидам повеќе самоуверен ( подобро сам среќен него со некој ради навика/потреба )
Да не ја замислувам мојата совршена девојка во друга девојка што не го заслужува тоа
Биди свој не се менувај ради врската има некој и таков те сака
Има и други нешта во животот на што треба да се троши време не само на нејзе

Од последната врска научив дека не треба да се биде добар .... Гази или ке бидеш газен :)

Научив дека треба мамичето да им го расплачам на секој нареден што ќе влезе во мојот живот !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom