И јас научив се што ти си научил, само да додадам дека се изненадив сама себе колку јас можам да бидам зборот на К, а и па сите оние кои ми се правеле другари со години..... Ти е*ам к**винскиот народ, ти е*ам.....................Научив дека женските се курви. Дека и ние машките сме курви.....
Сите, буквално сите со кои сум бил, како и веројатно сите со кои ќе бидам, патат од познатиот синдром: Да остварат што поголема контрола врз мојот живот! Е според мене, ова ги прави најретардирани!Nauciv deka zenite se retardirani, do pred poslednata vrska bev kao, aj ke probam pak, ali kao site do edna bile retardirani so sum idel so niv, pa nadezno ke naidam na cudo od prirodata so ke bide zensko a nema da bide retardirano.
P.S.
I nema da bide shemale...
Excellent, someone who agrees with my statements - Women are retarded!Сите, буквално сите со кои сум бил, како и веројатно сите со кои ќе бидам, патат од познатиот синдром: Да остварат што поголема контрола врз мојот живот! Е според мене, ова ги прави најретардирани!
А да пробаш ти со поинаков пристап, зашто обично е колку повеќе даваш толку повеќе ти земаат. Од женска гледна точка, ако не ми дозволи контрола врз неговиот живот не ни пробувам да имам...а ако повеќе од три пати попушти тогаш веке знам дека ја имам контролата.Сите, буквално сите со кои сум бил, како и веројатно сите со кои ќе бидам, патат од познатиот синдром: Да остварат што поголема контрола врз мојот живот! Е според мене, ова ги прави најретардирани!