Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Португалија 1. Алл ин.Босна х2 2.9
алл ин !
Португалија 1. Алл ин.Босна х2 2.9
алл ин !
Видиќемо.Португалија 1. Алл ин.
требало порано да кажеш..и ние да фатиме..споделуви со нас..Еј што фатив , не ми се верува
Леириа - Санта Клара X-1 4.40Бон - Бросе - + ( 156.5 ) Гозтепе - Сакараиаспор X 3.10Унгарија - Австрија - 2 2.40 ( хокеј )
50 ден уплата , 50 евра добив
Офф мори мајко овие Пењарол , кои дрва се , 1во место а еден нискобуџетен тим неможат да тепаат...Германија У19 (фатена)
Коринтијанс
Пењарол
Федерер
Берлок (тенис)
Според мене најсигурни денес
абе на брзина го напраив така , а таа излезе хехетребало порано да кажеш..и ние да фатиме..споделуви со нас..
ниеден тим не знам од овиеЕј што фатив , не ми се верува
Леириа - Санта Клара X-1 4.40Бон - Бросе - + ( 156.5 ) Гозтепе - Сакараиаспор X 3.10Унгарија - Австрија - 2 2.40 ( хокеј )
50 ден уплата , 50 евра добив
Не ги знаеш Унгарија и Австрија?ниеден тим не знам од овие
само во фудбал. хокеј не сум гледалНе ги знаеш Унгарија и Австрија?
Незнам како се држиш ти, али мене вакво нешто да ми се деси нервен слом ке доживеам..иначе браво за ливчевоЕ СТВАРНО НЕ Е ФЕР Демек Најсигурна била... кај ја ставив кај се ЗАЕБАВ
Веруј ми малку фалеше за и тоа да се деси... непишаното правило си важеше тука: од заебанција пишани сите ке пројдат, а најсигурната ке заебе!Незнам како се држиш ти, али мене вакво нешто да ми се деси нервен слом ке доживеам..иначе браво за ливчево
smeskiБосна х2 2.9
алл ин !
Најверојатно не го играм мечов . Во Кореа ќе биде лудница . Кога играле во 2005 од безбедносни причини натпреваров бил преместен да се игра во Тајланд . Јапомциве ќе праќале дипломати за да ја осигураат безбедноста на околу 200 новинари , навивачи и семејствата на фудбалерите . Стадионот од 50000 е распродаден до последно место.Јапонија двојка падна од 2.1 на 1.8 а мислам дека ќе паѓа уште а ја додека стаам пари на бет365 ќе се стемни