Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еј што фатив , не ми се верува

Леириа - Санта Клара X-1 4.40
Бон - Бросе - + ( 156.5 )
Гозтепе - Сакараиаспор X 3.10
Унгарија - Австрија - 2 2.40 ( хокеј )

50 ден уплата , 50 евра добив ;)

требало порано да кажеш..и ние да фатиме..споделуви со нас..:D

Германија У19 (фатена)
Коринтијанс
Пењарол
Федерер
Берлок (тенис)

Според мене најсигурни денес

Офф мори мајко овие Пењарол , кои дрва се , 1во место а еден нискобуџетен тим неможат да тепаат...

Еј што фатив , не ми се верува

Леириа - Санта Клара X-1 4.40
Бон - Бросе - + ( 156.5 )
Гозтепе - Сакараиаспор X 3.10
Унгарија - Австрија - 2 2.40 ( хокеј )

50 ден уплата , 50 евра добив ;)

ниеден тим не знам од овие :D

Е СТВАРНО НЕ Е ФЕР :place: Демек Најсигурна била... кај ја ставив кај се ЗАЕБАВ:(

Незнам како се држиш ти, али мене вакво нешто да ми се деси нервен слом ке доживеам..иначе браво за ливчево (y)
Веруј ми малку фалеше за и тоа да се деси... непишаното правило си важеше тука: од заебанција пишани сите ке пројдат, а најсигурната ке заебе!

Eх Сантош ја видов за 1Х имаше 1,34 во билтен и така ја пишав после коа видов 1,08 коефициент :D И само таа ме зезна на тоа ливче, али ногу ќе беше 3 од 3 денес штета шо на ситно уплатив, но доволно е и вака.

Да не бидам оф Португалија 1&3+ би требало да е добра и ќе искомбинирам нешто oд Евролиг.

Јапонија двојка падна од 2.1 на 1.8 а мислам дека ќе паѓа уште а ја додека стаам пари на бет365 ќе се стемни

Најверојатно не го играм мечов . Во Кореа ќе биде лудница . Кога играле во 2005 од безбедносни причини натпреваров бил преместен да се игра во Тајланд . Јапомциве ќе праќале дипломати за да ја осигураат безбедноста на околу 200 новинари , навивачи и семејствата на фудбалерите . Стадионот од 50000 е распродаден до последно место.
Од фудбалска гледна точка ова треба да биде чиста двојка . Кореа има добра одбрана односно сите играчи се во одбрана . На 4 натпревари има една победа од 1-0 и 3 порази со истиот резултат.

u21
Greece - Bosnia GG3+
Albania - Portugal 3+
Spain - Switcerland GG
Belgium - England 3+
Brazil - Egpyt 3+

и уште едно така рандом лифче :)

Greece - Bosnia - 1
Croatia - Estonia - 1& 3+
Poland - Moldova - 1-1
Holland - Scotland - 1
Albania - Portugal 2-2