Не е одеднаш, имавме endless debates кога го напушти Интер и после уште еднаш кога играа Интер и Барселона. Актуелна работа е затоа ја коментираме, ништо повеќе од тоа.Значи кој парадокс до вчера некој го славеше и пееше песни за Ибрахимович и одеднаш толкава омраза према човекот кој ги донесе двете титули на Интер по ред!
Во ред нормално дека за секоја една работа во врска со фудбалот и фудбалерите коментираме тука нормално, тие што не засегаат, е сега мене една работа ме чуди како може некој да го заборави доброто и одма да фрла дрва и камења за фудбалерот кој ви донесе две титули во Серија А, нормално и мене мие криво што заминал од Јувентус али за тоа во јувентус беа други околности, а и како можам да фрлам дрва и камења по фудбалерот кој што скоро на секој натпревар редеше гол! А да башка ништо Ибра нерече лошо за интер во неговата биографија кажа дека на почетокот имало само некој си кланови кој на него нему се допаѓале што е и нормално!Не е одеднаш, имавме endless debates кога го напушти Интер и после уште еднаш кога играа Интер и Барселона. Актуелна работа е затоа ја коментираме, ништо повеќе од тоа.
Никој не го заборавил доброто што го направил, но никој и нема право да плука по тимот. Ние реагираме на неговите изјави кои не се на место. Тој самиот си го девалвира она што го направил во Интер. Нема објективност кај него многу пати и се заради егото кое го поседува.Во ред нормално дека за секоја една работа во врска со фудбалот и фудбалерите коментираме тука нормално, тие што не засегаат, е сега мене една работа ме чуди како може некој да го заборави доброто и одма да фрла дрва и камења за фудбалерот кој ви донесе две титули во Серија А, нормално и мене мие криво што заминал од Јувентус али за тоа во јувентус беа други околности, а и како можам да фрлам дрва и камења по фудбалерот кој што скоро на секој натпревар редеше гол! А да башка ништо Ибра нерече лошо за интер во неговата биографија кажа дека на почетокот имало само некој си кланови кој на него нему се допаѓале што е и нормално!
Прво јас никаде не видов Интер да го плука освен тоа што рече дека на почетокот постоеле кланови освен ова јас ништо друго не видов да рече против Интер! А ако имало нешто друго можеби не сум видел па затоа и јас вака пишамНикој не го заборавил доброто што го направил, но никој и нема право да плука по тимот. Ние реагираме на неговите изјави кои не се на место. Тој самиот си го девалвира она што го направил во Интер. Нема објективност кај него многу пати и се заради егото кое го поседува.
Им го плукна дресот на некој начин со тоа што отиде во МиланПрво јас никаде не видов Интер да го плука освен тоа што рече дека на почетокот постоеле кланови освен ова јас ништо друго не видов да рече против Интер! А ако имало нешто друго можеби не сум видел па затоа и јас вака пишам![]()
тргни го постот да не го види Галијани, само за Монтоливо нека стои
Sulley Muntary Everybody!!!![]()
А во Брса кога одитеИм го плукна дресот на некој начин со тоа што отиде во Милан![]()
Забрането ли е да се оди од еден во друг клуб, па Интер не му е матичен клуб па да викате дека им го плукнал дресот. И Прило беше кај нив дојде во Милан па во Јувентус и шо сега он секаде ли дресови плукал.Им го плукна дресот на некој начин со тоа што отиде во Милан![]()
Не, Прило и Вриеи не плукале дресови. Ни Ирба не плука дресови. Обично фубдалерите плукаат по тверата.Забрането ли е да се оди од еден во друг клуб, па Интер не му е матичен клуб па да викате дека им го плукнал дресот. И Прило беше кај нив дојде во Милан па во Јувентус и шо сега он секаде ли дресови плукал.
Не бе гледам се него го напаѓате како само он да е предавник, или пан он ви е топ тема на месецот^Добро де, што се нервираш, јас па незнам ни што го спомнав![]()