A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Ако продолжат со работата како што работеа до сега СМЕ ГО НАЕБАЛЕ!!!:mad:

П.С. Нели темава треба сега да се вика Blizoo Дигитална Телевизија :D

ништо ново. Само боја сменија, каналите се уште исти, Спортклуб пак нема.
Ќе игра антена од пазарче, нека ми се напушат од куров пизда им матер хоштаперска.

pa sto ocekuvavte vie sportklub??? nikad nema da go stavat pomirete se so toa gomnarska kompanija sto moze da se ocekuva od niv

Ќе игра антена од пазарче, нека ми се напушат од куров пизда им матер хоштаперска.

Не пцуј море,срамота е.

Инаку кога ја отварам страната ми вика too many conections....пребукирана е од радозналост :)

п.с видов дека во HD е ставена Viasat Nature......лелеле перверзии ќе биде да гледам таков канал HD.:drk:

Viasat каналите вредат што им се во HD и се разбира оптичкиот интернет, а другото гледам им е слично како и пред ребрендирањето

Во недела ко што разбрав ќе имало некој хепенинг и ќе објавеле какви пакети со какви канали ќе понудат. Сега за сега по старото се уште останати.
--- надополнето: Nov 12, 2011 1:35 AM ---
Упс, гледам пишале над мене :) Нема везе да почекаме секако, може стварно подобри ќе бидат, да им дадеме шанса.

Дали можи да си ја задржам кабловската од Телекабел, а интернет од овие?:)

Дали можи да си ја задржам кабловската од Телекабел, а интернет од овие?:)

Мислам дека може,бидејќи ти ќе си го побараш интернетот како посебна услуга.(без оние трипл плеј пакети)

Ај да видиме и овие што се, да се надеваме дека ќе бидат многу добри.

Луѓе, не може да се сменат и одма истиот ден нови пакети да се напраат. Лека полека иде тоа. Прво го превземаат, се ребрендираат, па почнуваат со работа(промена на пакети или нови некои)

Стрпете се малце.

Дали некој знае какви ќе бидат новите ресивери,што опции ќе имаат,дали ќе имаат вграден хард диск?

Во оние брошурите што ги даваа денеска пишува дека ќе може да се снима и паузира програма, за тоа да може да го прават ќе мора да имаат хард диск. Мада мене денеска кога ми донесоа рисивер ми донесоа од старите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom