Metta World Peace
Culé
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 1.602
- Поени од реакции
- 890
mnogu cudna utakmica ova Bosancive na Stoke me potsekjaatабе ја гледа некој португалија да каже дали да се товари 2јче на полувреме пошто гледам добро играат статистички ....
Јас ги гледам, статистички да, али не прикажаа некоја кој знае каква игра која би наговестила декаабе ја гледа некој португалија да каже дали да се товари 2јче на полувреме пошто гледам добро играат статистички ....
фала пошто на rezultati.com во статистика се како да газат и секој момент да треба гол да дадат!Јас ги гледам, статистички да, али не прикажаа некоја кој знае каква игра која би наговестила дека
ќе постигнат гол во второ полувреме. Една шанса на Роналдо откако му беше изблокиран ударот, и уште 2-3 полушанси. Ја мислам дека вака и ќе заврши натпреварот, али можно е со некој индивидуален потег Португалија да дадат гол..
На некоја од нашите ја има ли пренос ?Јас ги гледам, статистички да, али не прикажаа некоја кој знае каква игра која би наговестила дека
ќе постигнат гол во второ полувреме. Една шанса на Роналдо откако му беше изблокиран ударот, и уште 2-3 полушанси. Ја мислам дека вака и ќе заврши натпреварот, али можно е со некој индивидуален потег Португалија да дадат гол..
Не, на нет ја гледам. Иначе португалците промашија две одлични шанси во второво полувреме.На некоја од нашите ја има ли пренос ?
Дај стрим...Не, на нет ја гледам. Иначе португалците промашија две одлични шанси во второво полувреме.
od kaj be ti tolku siguren jas ja vidov uste na 10 min pred utakmica i ne mi se veruvase a i sea ne mi se veruva uste deka ke bide 1...Штета што не виде некој порано за Украина кец. 3 - 1 на полувреме е, сигурно ќе влезе.
Украинциве 4 пати го поминаа центарот, 3 гола дадоа. Германциве утнаа неколку зицери, Гомез на 0 - 0 излегува сам со голманот и шутира во него.od kaj be ti tolku siguren jas ja vidov uste na 10 min pred utakmica i ne mi se veruvase a i sea ne mi se veruva uste deka ke bide 1...
eve ja 3-2 da ne ja dade 3-4 kaj da se gleda?Украинциве 4 пати го поминаа центарот, 3 гола дадоа. Германциве утнаа неколку зицери, Гомез на 0 - 0 излегува сам со голманот и шутира во него.
Не велам дека е 100% местена, ама како што ми се гледа ќе тепа Украина.
http://www.sportlemon.tv/v-2/12/78/v-327935.htmleve ja 3-2 da ne ja dade 3-4 kaj da se gleda?