Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.444
абе ја гледа некој португалија да каже дали да се товари 2јче на полувреме пошто гледам добро играат статистички ....
Јас ги гледам, статистички да, али не прикажаа некоја кој знае каква игра која би наговестила дека
ќе постигнат гол во второ полувреме. Една шанса на Роналдо откако му беше изблокиран ударот, и уште 2-3 полушанси. Ја мислам дека вака и ќе заврши натпреварот, али можно е со некој индивидуален потег Португалија да дадат гол..

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Јас ги гледам, статистички да, али не прикажаа некоја кој знае каква игра која би наговестила дека
ќе постигнат гол во второ полувреме. Една шанса на Роналдо откако му беше изблокиран ударот, и уште 2-3 полушанси. Ја мислам дека вака и ќе заврши натпреварот, али можно е со некој индивидуален потег Португалија да дадат гол..
фала пошто на rezultati.com во статистика се како да газат и секој момент да треба гол да дадат!
--- надополнето: Nov 11, 2011 8:21 PM ---
Utakmice-tipovi Dojave
‎20:45 UKRAINA -GERMANY 1 kvota 6,20 sigurna 100 posto u kladionicama u Frankfurtu su zabiljezene velike uplate na Ukrajinu i mec je u njemackoj blokiran postavljam ga sat vremena pre pocetka placanje posle meca 100 eura svi koji plate posle meca mogu ocekivati i sledecu dojavu placanje posle !!!!

iako vodat mene uste ne mi se veruva a na koj mu se veruva neka si ja stai online 1 uste ima dobar koef!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002061593679

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
На некоја од нашите ја има ли пренос ?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Слаба утакмица, Босанците без шанса, Португалија две добри шанси прокоцкаа, али идеме на трета, нели свака треча добија :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Штета што не виде некој порано за Украина кец. 3 - 1 на полувреме е, сигурно ќе влезе.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Штета што не виде некој порано за Украина кец. 3 - 1 на полувреме е, сигурно ќе влезе.
od kaj be ti tolku siguren jas ja vidov uste na 10 min pred utakmica i ne mi se veruvase a i sea ne mi se veruva uste deka ke bide 1...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
od kaj be ti tolku siguren jas ja vidov uste na 10 min pred utakmica i ne mi se veruvase a i sea ne mi se veruva uste deka ke bide 1...
Украинциве 4 пати го поминаа центарот, 3 гола дадоа. Германциве утнаа неколку зицери, Гомез на 0 - 0 излегува сам со голманот и шутира во него.

Не велам дека е 100% местена, ама како што ми се гледа ќе тепа Украина.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Украинциве 4 пати го поминаа центарот, 3 гола дадоа. Германциве утнаа неколку зицери, Гомез на 0 - 0 излегува сам со голманот и шутира во него.

Не велам дека е 100% местена, ама како што ми се гледа ќе тепа Украина.
eve ja 3-2 da ne ja dade 3-4 kaj da se gleda?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ги пишувам х2 Ирска и Аргентина 1 и види ги аргентициве дома губат од Боливија еј ...

Kajgana Shop

На врв Bottom