Не играм многу назад,знаеш ти.Кога играм,редовно те слушам,немај гајлеВажно јас ко ќе викам никој не ме слуша. Се оставив вчера од викање.
Е нема.А ти као сакаш да не простудираш сега,па ако играме против вас,да ни ја најдете слабата точка?Слушам јака утакмица сте изиграле. Видео нешто нема ?
Aбе шо да ве простудирам ние не можиме да се собериме како прво а камоли да играме против вас. Дај ставете да знам шо да очекувам од вас т.е дали воопшто да се спремам за дуел со вас.Не играм многу назад,знаеш ти.Кога играм,редовно те слушам,немај гајле
--- надополнето: Nov 11, 2011 5:49 PM ---
Е нема.А ти као сакаш да не простудираш сега,па ако играме против вас,да ни ја најдете слабата точка?
Мало морген момчета
Така беше минатава кога им водевме 4-0 па се опуштивме ни направија 4-4 па пак ни тргна серијата. Инаку добро се координиравме и додека игравме, сеа следен пат кај нив е притисокот они се фаворитиНе се караме у суштина анализата ми беше како да ве тепаме следниот пат ама некогаш мора и малку критика да не се улежиме ептен на ловорики колку сме јаки .
Па јас кажав претходно каде беше пропустот ама ако идам у детал ќе ме избркаат трајно од екипа, така да ќе си ќутам . Ќе чекам ако некогаш се паднеме само 6 пак да играм .Така беше минатава кога им водевме 4-0 па се опуштивме ни направија 4-4 па пак ни тргна серијата. Инаку добро се координиравме и додека игравме, сеа следен пат кај нив е притисокот они се фаворити
Иначе дајте анализа каде бил пропустот после водството од 3-0
071 387 540Ај малку оф-топик ама ми треба информација една.
Дали знае некој бројче од балонот во Кисела Вода кај домот за слепи лица?
Јас те слушам dont lie!! Вo eдна ситуација кога те послушав тебе Саета ќе ме убиеше!!Важно јас ко ќе викам никој не ме слуша. Се оставив вчера од викање.
брат само што се вратив од кај Али Али кај мене е тука у населба звер е фраерот ме среди за 1 минДечки, кој знае да ми кажи кај да појдам во Скопјево за ракава? Нешто дефинитивно ми е изместено под рамово, сабалјево ме кини, и не можам да ја движам. Знаете некој да трие/мести?
Па нормално дека мене треба да ме слушате, јас имам најубава прегледност на играта и поставеноста на противниците.Јас те слушам dont lie!! Вo eдна ситуација кога те послушав тебе Саета ќе ме убиеше!!
Знам!!Затоа само тебе те слушам :Р... А досега да ти кажам искрено и не погрешив што те слушав!Па нормално дека мене треба да ме слушате, јас имам најубава прегледност на играта и поставеноста на противниците.
А, Скеч, ќе видам утре прво ваму што ќе направам, ако не бидни, одам кај Али Али.
До пред некое време среќа ни носеше.... кругот се вртиДе бе јас пред да дојде најинтересното сум заминал
Наредна ќе седам до крајДо пред некое време среќа ни носеше.... кругот се врти
Незнаете да се менувате!Ние на пример,го оставивме Саета да игра цела и никој ништо не рече дечкото супер си играше плус имаше кондиција!!Вие наместо Џеко да ви игра цела вие на клупа го држите,исто и Кајзер.Тоа си е ваше како ќе го средувате тајмингот со замените ама се карате за безпотреба! )Луѓе не знам зашто толку сте запнале со тие измените...морало + 1 измена...мене остајте ме да го трчам теренот со саати нема да застанам...ја иам таа кондиција..во спротивно кој мисли дека не може нека се менува и готово...не ми се доаѓа сеа во 3 сабајле да играм фудбал,го минувам цело Скопје, и играм 15 минути...
Единствена причина поради која не идам...