Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
Слушам јака утакмица сте изиграле. Видео нешто нема ? :D

В

Вори

Гостин
Важно јас ко ќе викам никој не ме слуша.:pos: Се оставив вчера од викање.:icon_mrgr:
Не играм многу назад,знаеш ти.Кога играм,редовно те слушам,немај гајле :D
--- надополнето: Nov 11, 2011 5:49 PM ---
Слушам јака утакмица сте изиграле. Видео нешто нема ? :D
Е нема.А ти као сакаш да не простудираш сега,па ако играме против вас,да ни ја најдете слабата точка? :D
Мало морген момчета :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
Не играм многу назад,знаеш ти.Кога играм,редовно те слушам,немај гајле :D
--- надополнето: Nov 11, 2011 5:49 PM ---

Е нема.А ти као сакаш да не простудираш сега,па ако играме против вас,да ни ја најдете слабата точка? :D
Мало морген момчета :icon_lol:
Aбе шо да ве простудирам ние не можиме да се собериме како прво а камоли да играме против вас. Дај ставете да знам шо да очекувам од вас т.е дали воопшто да се спремам за дуел со вас.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не се караме у суштина анализата ми беше како да ве тепаме следниот пат ама некогаш мора и малку критика да не се улежиме ептен на ловорики колку сме јаки :D.
Така беше минатава кога им водевме 4-0 па се опуштивме ни направија 4-4 па пак ни тргна серијата. Инаку добро се координиравме и додека игравме, сеа следен пат кај нив е притисокот они се фаворити ;)
Иначе дајте анализа каде бил пропустот после водството од 3-0 :icon_mrgr:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Така беше минатава кога им водевме 4-0 па се опуштивме ни направија 4-4 па пак ни тргна серијата. Инаку добро се координиравме и додека игравме, сеа следен пат кај нив е притисокот они се фаворити ;)
Иначе дајте анализа каде бил пропустот после водството од 3-0 :icon_mrgr:
Па јас кажав претходно каде беше пропустот ама ако идам у детал ќе ме избркаат трајно од екипа, така да ќе си ќутам :icon_mrgr:. Ќе чекам ако некогаш се паднеме само 6 пак да играм :D.

На другиве изгледа не им се пишува кога губиме :D.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Ај малку оф-топик ама ми треба информација една.
Дали знае некој бројче од балонот во Кисела Вода кај домот за слепи лица?
071 387 540
078 330 594

Иначе честито победа плави. Јако било со пресвртов. Мн ми е тапа што ја сјебав ногова што неможев да дојдам (ваша среќа :icon_lol:). И јас го делам мислењето како повекето на црвените им треба организација поголема односно да се знае што се прави во одбрана средина напад, а за измените дефинитивно мислам дека е Ок да се игра со 7 луге со по 1 замена зошто 1 саат да трчаш континуирано со мн брзо темпо баш и не е лесно (ако трчаш). При крај на утакмицата заморот го прави своето паѓа концентрација и тука почињаат пресвртите. Секогаш плус луге се позитивна работа

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Дечки, кој знае да ми кажи кај да појдам во Скопјево за ракава? Нешто дефинитивно ми е изместено под рамово, сабалјево ме кини, и не можам да ја движам. Знаете некој да трие/мести?
брат само што се вратив од кај Али Али кај мене е тука у населба звер е фраерот ме среди за 1 мин

G

_Ghost_

Гостин
Јас те слушам dont lie!!:D Вo eдна ситуација кога те послушав тебе Саета ќе ме убиеше!!:pos:
Па нормално дека мене треба да ме слушате, јас имам најубава прегледност на играта и поставеноста на противниците.:)
А, Скеч, ќе видам утре прво ваму што ќе направам, ако не бидни, одам кај Али Али.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па нормално дека мене треба да ме слушате, јас имам најубава прегледност на играта и поставеноста на противниците.:)
А, Скеч, ќе видам утре прво ваму што ќе направам, ако не бидни, одам кај Али Али.
Знам!!Затоа само тебе те слушам :Р... А досега да ти кажам искрено и не погрешив што те слушав! :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Луѓе не знам зашто толку сте запнале со тие измените...морало + 1 измена...мене остајте ме да го трчам теренот со саати нема да застанам...ја иам таа кондиција..во спротивно кој мисли дека не може нека се менува и готово...не ми се доаѓа сеа во 3 сабајле да играм фудбал,го минувам цело Скопје, и играм 15 минути...
Единствена причина поради која не идам...;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Луѓе не знам зашто толку сте запнале со тие измените...морало + 1 измена...мене остајте ме да го трчам теренот со саати нема да застанам...ја иам таа кондиција..во спротивно кој мисли дека не може нека се менува и готово...не ми се доаѓа сеа во 3 сабајле да играм фудбал,го минувам цело Скопје, и играм 15 минути...
Единствена причина поради која не идам...;)
Незнаете да се менувате!Ние на пример,го оставивме Саета да игра цела и никој ништо не рече дечкото супер си играше плус имаше кондиција!!Вие наместо Џеко да ви игра цела вие на клупа го држите,исто и Кајзер.Тоа си е ваше како ќе го средувате тајмингот со замените ама се карате за безпотреба! :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom