Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Другари,

Мислам дека е време да се ангажираме малце околу барање на нов термин во салите и балоните во Скопје. Да се јавиме секаде каде што има сала и балон и да најдеме некој подобар термин за играње пред се. Четврток како ден мислам дека е најпогоден за повекето, но ако има и други кој во мнозинство се заинтересирани за друг ден да се игра слободно нека се изјаснат со конкретен ден и термин за играње. ( со цел да се одбегнат празни постови). Јас конкретно се јавив во балонот кај браќа рибар и ми рекоа убави термини само сабота и недела кај 15 часот:eek:.

Така да останаа мене што ми паѓаат на памет....
11 Октомври, Кочо Рацин, Форца и сала Форца, сала Борис Трајковски ако не е мала, кај дом на слепи балонот, сала Расадник.....

Тоа е тоа што ми паѓа на памет. Ако не најдеме термин дали ке играме повторно во Четврток?

Поздрав.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Форца балон и сала отпиши прашавме термини нема. Повеќето се за играње во сала така да балон отпаѓа а плус во зима балониве со кочан, се заледуваме и пола се после тоа болни. Бараме затоплена сала или барем таква коа е потопла од балон. Доаѓа зима ако сега ни студи на 0 или -10 ќе играме со мразулци на лице.

БТ отпаѓа салата е мала а големата е 2500 и плус не знам термин дали ќе има.

Друга сала може ама нема греење.

G

_Ghost_

Гостин
Нема врска, не се ладни ладни балоните, само можеби нас ни се погоди дека последни бевме со терминот да го имаа исклучено греењето.
Баш нема шанси сала да се најди загреана за во зима, освен БТ, која е мала и скапа.
А за друг термин, по другиве балони, секако сум за да се побара, ете јас прашав во 11ти, ми рекоа дека Се е зафатено, и дури имало и 3-4 екипи на листа на чекање, во случај да откажи некој. За Браќа, ете Саета прашал, немало ни таму, Форца нема, останува уште Кочо Рацин да се праша, кој е на таму нека види.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Нема врска, не се ладни ладни балоните, само можеби нас ни се погоди дека последни бевме со терминот да го имаа исклучено греењето.
Баш нема шанси сала да се најди загреана за во зима, освен БТ, која е мала и скапа.
А за друг термин, по другиве балони, секако сум за да се побара, ете јас прашав во 11ти, ми рекоа дека Се е зафатено, и дури имало и 3-4 екипи на листа на чекање, во случај да откажи некој. За Браќа, ете Саета прашал, немало ни таму, Форца нема, останува уште Кочо Рацин да се праша, кој е на таму нека види.
Имам играно, на паркетот се лизга, нема греење, иначе 1 200 е час. Мислам дека нема да ви одговора.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Кој е за и сеа да изиграме у форца?И така нема шанси да најдеме некое друго место,барем не неделава..:)Па после може на пивце да си се договориме како и кај ќе играме..

G

_Ghost_

Гостин
Кој е за и сеа да изиграме у форца?И така нема шанси да најдеме некое друго место,барем не неделава..:)Па после може на пивце да си се договориме како и кај ќе играме..
Ајде почете со списоци. Јас ќе сум таму да гледам и бодрам.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Оставивме капар ние 900 денари. Ако не се игра повеќе терминов кажете ми до утре најкасно за да го откажам целосно и да идам да ги земам парите па на следно играње ќе ги делиме. Во спротивно ако се собираме веќе е време да не биде касно на крај да фалат луѓе бидејќи веќе повеќето рекоа дека не им одговара терминот... Балонов беше ладен само на почеток проблем е само терминот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.636
Убаво е во Кочо Рацин, само што е најскапо од сите балони во Скопјево (бар од тие кај што сум играл :D). Многу касно играте вие, нормално дека ладно ќе биде...
Играв викендов во Браќа Рибар (ама во 16 часот) и беше бајаги топло...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јебига, реков јас дека тешко наоѓање друга сала/балон во пристојно време. Јас би играл и вака, пошто не ми е далеку и искрено терминот ми одговара, онака фудбал на крај на денот. Ама па јас пешки за 10 минути сум до Форца...

Очигледно е дека оваа недела нема да најдеме друга сала/балон, па нека се изјаснат луѓево дали ќе продолжат да играат или да се откаже терминот.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Малце оф топик да ви отида. Ако може телефони од балоните во скопје. :D

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Плави:
1.Сајбер

Црвени:
1.Ханибал
Ајде ќе пробаме,па ако се собереме се собереме ако не здравје:)

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
момци се јавив во Гац балон во Кисела вода и во Колибри кај железничка прашав за термини за сабота и недела (тогаш претпоставувам сме сите слободни) можеме да ги зееме за стално ке ни ги чуваат
ГАЦ сменета е тревата добро е имам играно се наожа кај дом за слепи у КВ
сабота - 17:00, 18:00, 21:00, 22:00
недела - 17:00, 22:00
цена - 1800 (од екипа 900+900) без греење и 2000 (од екипа 1000+1000) со греење

Колибри Железничка и таму е добар теренот башка е во центар што на сите ни одговара
сабота - 17:30, 20:30
недела - 14:40, 17:10
цена - 1800 (од екипа 900+900) со греење

јас сум за во колибри да играме изјаснете се тука дали да земеме некој од терминиве кажете кој за кој ден е и за кој термин па да најдеме некоја средина
--- надополнето: Nov 15, 2011 3:03 PM ---
Плави:
1.Сајбер

Црвени:
1.Ханибал
2. Skech
moze ali ako sakate ako se organizirame mozeme da batalime nedelava uste vo forca i da si pocneme vo nekoi od ovie so gi pisav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom