- Член од
- 27 април 2011
- Мислења
- 2.314
- Поени од реакции
- 3.126
Фала али више се снајдов после 15 минути вртење камења хахМести таму од лево на десно
Змија, Змија, Делфин
Фала али више се снајдов после 15 минути вртење камења хахМести таму од лево на десно
Змија, Змија, Делфин
1. Тоа се согласувам а и се знаеше уште од почетокАј онака да пишам некој збор пред легнување.
Ја поиграв неколку саати и се разочарав.
1. Играта е тежок console port.Веќе спомнаа неколку луѓе - UI-то е катастрофа.
2. Графиката SUCKS! Малце е тешко за верување дека игра во 2011та ќе има толку лоша графика. Што е уште пострашно, на моменти Oblivion која е 5 години стара делува ко да има боље графика од Skyrim. Исто така, The Witcher 2 на Low изгледа поубаво од Skyrim на Ultra.
- btw текстурите на играва на low се ко некој да се исповраќал низ цела мапа и врз сите објекти.
3. Усложнет е целиот систем на бирање оружја, магии и напивки...
4. Не делува мазно.
5. Звукот е многу лош.
Bethesda - фаќај се за работа. Имаш бајаги за исправување. Сите мислеа играва со сигурност ќе биде GOTY, ама сега-засега не делува ни најмалце на тоа. Јас сепак си стојам на изборот дека Portal 2 и повеќе од заслужено ќе ја земе таа награда.
Дај не претерувај.Ај онака да пишам некој збор пред легнување.
Ја поиграв неколку саати и се разочарав.
1. Играта е тежок console port.Веќе спомнаа неколку луѓе - UI-то е катастрофа.
2. Графиката SUCKS! Малце е тешко за верување дека игра во 2011та ќе има толку лоша графика. Што е уште пострашно, на моменти Oblivion која е 5 години стара делува ко да има боље графика од Skyrim. Исто така, The Witcher 2 на Low изгледа поубаво од Skyrim на Ultra.
- btw текстурите на играва на low се ко некој да се исповраќал низ цела мапа и врз сите објекти.
3. Усложнет е целиот систем на бирање оружја, магии и напивки...
4. Не делува мазно.
5. Звукот е многу лош.
Bethesda - фаќај се за работа. Имаш бајаги за исправување. Сите мислеа играва со сигурност ќе биде GOTY, ама сега-засега не делува ни најмалце на тоа. Јас сепак си стојам на изборот дека Portal 2 и повеќе од заслужено ќе ја земе таа награда.
хахахаххххахаххДај не претерувај.
Многу дечки на форумов мислат дека се кул ако хејтаат се живо и диво.
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:44 AM ---
Само што направив benchmark споредба со вклучен и исклучен V-Sync, разликата е само 1 фрејм.Со гејмад да играш
To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.
Дефолт е on, и неможе да се исклучи преку сетинзи, мора вака. Сенките се ужас, ко quake 1 се негде. А и јадат перформанси на големо, најдобро офф да се држат...
Иначе глеам ти пишале ама имаше баш горе како се наместени над вратата и едното демек паднало и ја таму се мачев ама коа сватив како е го пројдов одмаАбе да ве прашам момци дали некој стигна до Bleak Falls Barrow кај шо треба да го земеш Dragonstone ? Како поминавте таму кај портата стрели што рока ?
Баш обратно е кај мене, со в-синк иам лаг на маусот а и намален фпс.Само што направив benchmark споредба со вклучен и исклучен V-Sync, разликата е само 1 фрејм.
Го оставив V-Sync-от уклучен бидејќи кога е исклучен сензитивноста на маусот варира со бројот на фрејмовите, вака е фиксиран барем.
Графиката е добра? 2011та сме еејјјјјј. Погледни ги Witcher 2 и Dragon's Age 2. И погледни ги сликиве.1. Тоа се согласувам а и се знаеше уште од почеток
2. Графиката е добра незнам од кај ова дека е тапа
3.Усложнет е само за нас PC гејмерите , се надевам на модови што ќе го поправат ова
4.Мене баш ми делува мазно , само не е до крај оптимизирана (тоест што оптимизирана console port е)
5.Звукот ми е добар на мене
Не хејтам. Само сум реален. Не викам дека играва нема позитивни ствари, али во очи паѓаат негативните.Дај не претерувај.
Многу дечки на форумов мислат дека се кул ако хејтаат се живо и диво.
Незнам дали ке ти се верува али двете игри ги исклучив и ги избришав по 3 минути играње (да, да, ни помалце ни повеќе него 3). Dragon Age кецот е трипати подобар од двојакта али ај да не идеме офтопик.Графиката е добра? 2011та сме еејјјјјј. Погледни ги Witcher 2 и Dragon's Age 2. И погледни ги сликиве.