Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Не навиваме за Роналдо, симпатизери сме на Португалија како што си ти симпатизер на Ливерпул. Што не ги симпатизираш ФК Железничар тогаш ?
--- надополнето: Nov 10, 2011 11:30 PM ---
Не бе, Џеко ќе дојде уште пред 3 месеци си имал резервирано карти.
Симпатизер на репрезентација. :pos::pos::pos:

П

Паспарту

Гостин
И што полза од тоа !? Демек на утакмица ќе направи ваков испад !? Ќе го испровоцираат играчите за да добие црвен !? Можеби да беше 2008ма да, али и тој е сега созреан, нема да си дозволи таков кикс. Освен ако не претераат овие... или ако не успее да даде гол до 70та минута, па да изиграва Меси и да шутира у публика.

И не го разбирам муабетов од погоре, демек некои ја симпатизирале Португалија а не Босна !? Шо бенефит би имал да ја симпатизирам Босна, место Португалија !?

Ќе гласаат за македонскиот претставник у Велики Брат !? :icon_lol:
Полза? Него малку му треба да се изнервира и да излезе од колосек, а тоа најчесто доведува до полесна задача за противникот (во случајов Босна)... :)

За бенефит не знам, искрено ме заболе за Босна, Португалија, Реал, Барса, Баерн... Ако не си осетил радост на стадион тогаш џабе ти е се, тоа чувство не се споредува со она од пренос на телевизија и плејстејшн.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.653
Сфаќаш дека се бламираш сам себе си?
Има некои кој не ги симпатизираат Босна и тоа е тоа. Што мешаш глупости овде, као демек некаков бенефит ќе имаме ние ако тие се пласираат на првенство. Ништо не е поразлична Босна од Португалија, Бразил, Индија или ОАЕ.

Глупости у боја е цел муабет.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Што е разликата !? Значи симпатизер на РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА !!! Не на држава.

Ако ја симпатизирам Германија у фудбал, не значи дека и у ракомет и кик-бокс ги симпатизирам.

Тоа само Боби у све е убер алес... :pos:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Откако истреска мал милион на глупости ништо друго не ти остана освен да се избламираш со уште некој ваков пост..
Оди навијај за Португал и мастурибирај на Роналдо и олади ме. Ти кажав шо имам да ти кажам и тоа е, неам намера да го тупам по 200 пати. Ај па може некогаш коа ќе идеш у Лисабон ќе видиш како Португалци ја гледаат Македонија у фудбал со Франција, бараж.. Со македонски шалови и знамиња у руки.

Форца Португал ! :drk:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Полза? Него малку му треба да се изнервира и да излезе од колосек, а тоа најчесто доведува до полесна задача за противникот (во случајов Босна)... :)

За бенефит не знам, искрено ме заболе за Босна, Португалија, Реал, Барса, Баерн... Ако не си осетил радост на стадион тогаш џабе ти е се, тоа чувство не се споредува со она од пренос на телевизија и плејстејшн.
Не верувам дека сега ќе си го „дозволи“ тоа да излезе од колосек заради провокации, може само да на*бат повеќе Босанците така. :)

За второто, тоа ми е поентата и мене. Немаш никаква полза освен лична сатисфакција. Тоа е тоа, без разлика дали ја симпатизираш Босна, Тувалу или Екваторијална Гвинеја.

Сосема друго е кога се работи за „сопствената“ репрезентација, па дури и како што сме малечка држава, за некој наш клуб... Ене, пред 2 месеци беше, знаеме што претставува тоа...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Оди навијај за Португал и мастурибирај на Роналдо и олади ме. Ти кажав шо имам да ти кажам и тоа е, неам намера да го тупам по 200 пати. Ај па може некогаш коа ќе идеш у Лисабон ќе видиш како Португалци ја гледаат Македонија у фудбал со Франција, бараж.. Со македонски шалови и знамиња у руки.

Продолжуваш со бламаживе, ако ако.. Патем, ти почна прв со муабетов и ти треба да ме оладиш. Откога виде дека не ти иде во твоја полза мењаваш мислења за 360 степени. Истово што го пиша погоре важи и за тебе само место Португалија стави Босна, место Лисабон Сараево и избриши го Роналдо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.221
Не гледам на која основа се бутка ставот дека Роналдо имал некакви комплекси од Меси ...

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Продолжуваш со бламаживе, ако ако.. Патем, ти почна прв со муабетов, и откога виде дека не ти иде во твоја полза мењаваш мислења за 360 степени. Истово што го пиша погоре важи и за тебе само место Португалија стави Босна, место Лисабон Сараево и избриши го Роналдо.
Ај, кога ќе сфатиш што значи да ги подржуваш Португалија/Франс/Зимбабве/Конго/Катар/СаудискаАрабија во однос на соседи кои порано ти биле сограѓани и си живеел у иста држава, пиши ми. Очигледно е дека не сфаќаш некои работи. Очигледно е, да ..
--- надополнето: Nov 10, 2011 11:55 PM ---
Не гледам на која основа се бутка ставот дека Роналдо имал некакви комплекси од Меси ...
Можда затоа што Меси има 2 златни топки, а овој 1. :icon_lol: Или можда дека го папа секоја сезона од кога е дојден во Мадрид од Барса (читај Меси) :icon_lol:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Малку ги мешате работите. Прво глупаво е ако некој сиптатизира клуб во кој за пример игра Роналдо или Џеко по дифолт се зема дека е навивач на Португалија или Босна. И нормално дека може да се симпатизира репрезентација. Кога сме кај соседиве во одредени примери како на Европско баскет Словенците кога играше Македонија, ја сиптатизираа и дел од нив навиваа со нашиве навивачи. Тоа по дифолт не значи дека цела нација треба да навива за Босна во денешниов меч меѓутоа можеби само одредена мала предност во однос на сиптатизирањето.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Обн ќе ја пренесува Бих - Португалија?нашиве тиња нема ништо да даваат..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.653
Ај, кога ќе сфатиш што значи да ги подржуваш Португалија/Франс/Зимбабве/Конго/Катар/СаудискаАрабија во однос на соседи кои порано ти биле сограѓани и си живеел у иста држава, пиши ми. Очигледно е дека не сфаќаш некои работи. Очигледно е, да ..
Еј фак, не се сеќавам дека некој босанец ми бил сограѓанин? Ако ти имаш 40+ год и ако си бил у војска у Босна, па сега сите сме такви.

Боже сачувај, не ми се верува што читам последниве страни.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Босна ќе има пренос на БХТ како и секогаш.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Брат, што ти е поентата !? Што е разликата меѓу Босна и Португалија !? Босанциве живот даваат за нас !? Носат наши шалови и знамиња !? Едино можеби Домеркрант има соба пуна со постери од Бо сеа...

Абе дечкото си кажа за тоа по утакмицата со Загреб, каде што исто вака му скандираа. И види мајката, Загреб се наоѓа исто на Балканов, која случајност еј... :icon_lol:

CR7: "I'm rich, handsome and a great player, haters will hate but I don't care, I will play my game"

нарцисоидно или не, нему к*р му чуе за Меси... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom