Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

• Креатор на темата Креатор на темата bRutal savaGe
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, кога ќе сфатиш што значи да ги подржуваш Португалија/Франс/Зимбабве/Конго/Катар/СаудискаАрабија во однос на соседи кои порано ти биле сограѓани и си живеел у иста држава, врати се па пиши ми. Очигледно е дека не сфаќаш некои работи. Очигледно е, да ..

А ти треба да сфатиш дека јас Португалија ги поддржувам чисто ФУДБАЛСКИ и не ме интересира ни една работа од тие што ти ги наведе. Ако тебе ти биле и те фаќа носталгија по нив, мене ни ми биле сограѓани ни сум живеел у иста држава, и немам никаква причина за да ги поддржувам. Крај на дискусијата, ти објаснија и ЕлНињо и Ивица убаво.

Сите запнавте со БиХ и Португалија, јас мислам дека Турција-Хрватска ќе биде многу повозбудлив натпревар

Сите запнавте со БиХ и Португалија, јас мислам дека Турција-Хрватска ќе биде многу повозбудлив натпревар

Јас би рекол Естонија-Ирска највозбудлив ем чист кец ќе биде :icon_mrgr:

Гледам тука многу се бунат што ги симпатизираме Португалија и Роналдо,кој сака за тој ке си биде и нема тука што да се буни ! Иначе ми зборите дека Роналдо бил некултурен , па бидете реални и кажете дека Босанците провоцираат,одма на прво појавување му пеат Меси Меси ....,гледам му светеле со ласер на тренинг :tapp: и после Роналдо бил крив ццц ! Од многу палење и провоцирање сите знаеме како завршува таа екипа,Босанциве си играат со оган што го провоцираат Роналдо бидејки тоа ке му биде уште поголем мотив да ги затне ! Очекувам тешка утакмица со малце голови,или поточно реприза од пред 2 години кога победија со 0 - 1,за другите утакмици очекувам Црна Гора , Хрватска и Ирска да извадат поволни резултати од гостувањата!

Ќе даваат ја даваат ли Босна и Португалија на некоја ТВ?

^ Нема да ја даваат.

Ако даваат на некоја од Босанските ке видиме,ако не кладилница добра утакмица е оваа неможе да се пропушти,Како и да е Босна дома не губи,или нерешено или тепа Босна,само одбраната на Босна незнам како е,нападот сите знаеме,али одбраната незнам како им е,за Португалија одбраната знам дека и е крш,само Пепе може да се рече дека е нешто добар,Џеко во воздушни дуели ке ги јаде а и од прекини се многу опасни.

[
Време е репрезентацијата на БиХ да иде на Европско .. Победа од 2-1 за Бих :)

Господ да те благослови вака ако излезе.. Ја лупнав у кладилница 1, 3+ .. А нама бараж је, за ручак сарма је ! Ајмо Босно !! :D

--- надополнето: Nov 11, 2011 1:35 PM ---
Slomiti Ronaldu nogu ?!? Neke stvari se ne mogu kupiti novcem :D
IDEMO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII­IIIIIIIIIIIIIIII
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

:pos::pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:36 PM ---

Еве го дочекот денес што бил..

Не гледам на која основа се бутка ставот дека Роналдо имал некакви комплекси од Меси ...
Затоа што Роналдо официјално веќе 2 години(најверојатно и 3та) по ред е најдобар втор играч во светот, а првиот знаеме кој е.

Ќе биде интересен дуел колку и да се фаворити Португалциве некако мислам дека Босна ќе успее да постигне гол и можеби ќе заврши нерешено.

Затоа што Роналдо официјално веќе 2 години(најверојатно и 3та) по ред е најдобар втор играч во светот, а првиот знаеме кој е.
Мхм, и тоа е причината што Роналдо има комплекси од Меси, значи според твојава логика Торес пред бесење е ...

Гус Хидик со паметна изјава "Хрватите се фаворити". Од друга страна Хрвативе се оптимисти дури и дека може да победат во Истанбул. Последниов период во квалификации имаа стабилна игра со само еден пораз од Грчка на гости што реши и втора позиција и бараж али па вечерва во таа френетична атмосфера ќе им биде многу потешко.

Мхм, и тоа е причината што Роналдо има комплекси од Меси, значи според твојава логика Торес пред бесење е ...
Да де, ама Роналдо е еден чекор позади најдобриот играч на светот, а Торес е многу далеку. Плус Меси игра за Барселона, не знам зошто не би имал основа да има комплекс од Меси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom