Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А ти психолог си му на Роналдо па одма констатира што му е комплексот?
Јас слушнав од постариве луѓе ко че слушнел МЕСИ МЕСИ , и настрана му мочал мачорот....
Иди легни си.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Оф бееееееее, оф беееееееее, оффффффффффффффф....

А кој ќе не подржува, КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ?
Оффф.....
Толку ли разбираш или се прајш на мутав?
Кој рече да не поддржува слепец еден?Или немаш шо да прајш овде и ќе ми тресиш бисери овде.....
Само кажав дека е за грев она шо го прават... МЕСИ МЕСИ .....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Оф бееееееее, оф беееееееее, оффффффффффффффф....

А кој ќе не подржува, КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ?
Оффф.....
Не прашав јас дали Роналдо ќе не поддржува или не. Не е ни темава за ова. Мене Македонија ми е најбитно да успее на некое првенство. Да играше Македонија против Португалија со цел памет мислиш за Португалија ќе бев? :tapp: Еве контра аргумент, и ти прошлото лето скокаше од радост дека Торес освои злато со Шпанија, нели?
Не гледам зошто би требало Босна да ја поддржуваме. Што ако ни се комшии? Исто ко коа ќе слушнам за Ноле, навивајте за него демек „наше дете“ бил :icon_lol: Ќе си навивам за кој сакам, исто ко што си навиваат сите други за кои сакаат. Сите си имаме свои фаворити на ЕП и СП кога веќе не може нашата репрезентација да не израдува.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Што мислите за Естонија-Р Ирска? Ке ја биде ли 2ка 2,40 е убав коефициент

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тешко ќе им биде на Босанците. Роналдо е во врвна форма додека Босна има проблем со повреди. Хасагич и Пјанич не тренирале денеска поради повреда,а и мислам дека двајцата штопери имаат проблеми со картони. Сепак атмосферата во Зеница е секогаш напната,ќе има голем притисок,Џеко е во одлична форма и знае и те како да даде гол и ништо чудно утре Босна да изненади!
Турција-Хрватска би требало да биде тврда утакмица,бидејки и двете се добри селекции но според мене Хрватска моментално е подобра ама сепак реваншот ќе го одлучи патникот на ЕП.

Црногорците исто така утре би можеле да изненадат :) Чешка не е таа репрезентација која ја знаеме со Барош и компанија,а Црногорците за изненадување се први(2 пати на Англичаните).

Естонија - Ирска чиста 2ка без мислење. Естонците среќно стигнаа до бараж и тоа ќе им биде доволно. Ирска ќе им покаже дека нема шо да терат :)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Не прашав јас дали Роналдо ќе не поддржува или не. Не е ни темава за ова. Мене Македонија ми е најбитно да успее на некое првенство. Да играше Македонија против Португалија со цел памет мислиш за Португалија ќе бев? :tapp: Еве контра аргумент, и ти прошлото лето скокаше од радост дека Торес освои злато со Шпанија, нели?
Не гледам зошто би требало Босна да ја поддржуваме. Што ако ни се комшии? Исто ко коа ќе слушнам за Ноле, навивајте за него демек „наше дете“ бил :icon_lol: Ќе си навивам за кој сакам, исто ко што си навиваат сите други за кои сакаат. Сите си имаме свои фаворити на ЕП и СП кога веќе не може нашата репрезентација да не израдува.
Кој бре ќе те подржува на било кое поле во светов ако не те подржува Босна, Турција, Црна Гора и Хрватска?
Не требало да ја подржуваме Босна. А кого треба да подржуваме ако не наши сограѓани пред 20 години, некои цигани ли од Португалија кои не ни признаваат име и не знаат каде е Македонија на карта?

Ноле? Оди навивај за некојси швајцарец или шпанец шо не знае ни дека постоиш како држава.

Торес? Ич не ме интересира мене за Торес и за Шпанија.
И да .. Навивање за Бразил, Англија, Португалија, Шпанија, Русија, Германија, Франција, Италија на олимписки игри, Светско првенство, Европско... Никад не го сфатив тој феномен !

П

Паспарту

Гостин
Нормално дека не е провокација, мал милион примери има каде што тимот се жали за состојбата на теренот. Бараж за ЕП треба да се игра на тој терен, не бараж за трета лига север.

Наместо една репрезентација како Португалија предводена од врвни играчи фино да ја дочекаат, како што тоа го прави секоја нормална земја, дивјаците вечер ќе свират со вувузели пред хотелот каде што се сместени репрезентативците на Португалија. Додека во останатите земји се почитува и се станува на химната на противникот, овие ќе ја исвиркуваат, ќе ги навредуваат другите, и неколку пати ќе викаат "Босна е шампион" (поминале покрај шампиони) или "Ко не скаче тај је пи*ка".. Али добро, какви се такви се, што ќе им правиш..
За теренот не одлучува ФФ на Португалија, туку УЕФА... Според нив овој стадион ги исполнува стандардите, а босанците знаат зашто ќе играат во Зеница, а не на дупло поголемиот стадион Кошево. Верувај дека ваквите цепидлачења не се поради теренот, туку поради сосема други причини кои ќе ги чекаат на утрешниот натпревар. Ете фан си на Реал, па знаеш колку е лесно да се испровоцира едно пиче како КР, а токму тоа сакаат да го направат домаќините...

Друга работа, можеби босанците ќе викнат два пати, но португалските навивачи ни тоа не го знаат, исти се ко шпанцине, убедливо најлошите навивачи на земјинава топка...

И за крај, ме заболе и за босанциве и за циганиве.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кој бре ќе те подржува на било кое поле во светов ако не те подржува Босна, Турција, Црна Гора и Хрватска?
Не требало да ја подржуваме Босна. А кого треба да подржуваме ако не наши сограѓани пред 20 години, некои цигани ли од Португалија кои не ни признаваат име и не знаат каде е Македонија на карта?

Ноле? Оди навивај за некојси швајцарец или шпанец шо не знае ни дека постоиш како држава.
Па што навиваш за Ливерпул, англиски клуб е, тие те поделија пред 100 години.

Зашто имаш на аватар фудбалер кој беше дел од исмевањето кое го претрпе Македонија пред 9 години?

Сам себе убијал.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Четири страни расправија заради .!. на Роналдо...

Сељачки било да покажеш среден прст, а не е сељачки да ти светат со ласер у очи...

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Па што навиваш за Ливерпул, англиски клуб е, тие те поделија пред 100 години.

Зашто имаш на аватар фудбалер кој беше дел од исмевањето кое го претрпе Македонија пред 9 години?

Сам себе убијал.
Навивам за Вардар, комита сум и идам на секој меч на Вардар и на гостувања и секаде. Симпатизер сум на Ливерпул.

Има разлика нели ?

Не сум јас како некои дечишта шо се палат секој викенд колку гола дал Руни на Вест Бромвич Албион, не се секирај.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Навивам за Вардар, комита сум и идам на секој меч на Вардар и на гостувања и секаде. Симпатизер сум на Ливерпул.

Има разлика нели ?

Не сум јас како некои дечишта шо се палат секој викенд колку гола дал Руни на Вест Бромвич Албион, не се секирај.
Па да де токму тоа и ти зборам цело време, и ние сме сите симпатизери тука, никој не е навивач. Ич не се секирам уживај.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Ајде, одете сеа навивајте за Роналдо. Ќе дојде во Ниш во Јануар Кристијано, ќе го бодри Кире Лазаров. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Ајде, одете сеа навивајте за Роналдо. Ќе дојде во Ниш во Јануар Кристијано, ќе го бодри Кире Лазаров. :)
Не навиваме за Роналдо, симпатизери сме на Португалија како што си ти симпатизер на Ливерпул. Што не ги симпатизираш ФК Железничар тогаш ?
--- надополнето: Nov 10, 2011 11:30 PM ---
Не бе, Џеко ќе дојде уште пред 3 месеци си имал резервирано карти.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
За теренот не одлучува ФФ на Португалија, туку УЕФА... Според нив овој стадион ги исполнува стандардите, а босанците знаат зашто ќе играат во Зеница, а не на дупло поголемиот стадион Кошево. Верувај дека ваквите цепидлачења не се поради теренот, туку поради сосема други причини кои ќе ги чекаат на утрешниот натпревар. Ете фан си на Реал, па знаеш колку е лесно да се испровоцира едно пиче како КР, а токму тоа сакаат да го направат домаќините...

Друга работа, можеби босанците ќе викнат два пати, но португалските навивачи ни тоа не го знаат, исти се ко шпанцине, убедливо најлошите навивачи на земјинава топка...

И за крај, ме заболе и за босанциве и за циганиве.
И што полза од тоа !? Демек на утакмица ќе направи ваков испад !? Ќе го испровоцираат играчите за да добие црвен !? Можеби да беше 2008ма да, али и тој е сега созреан, нема да си дозволи таков кикс. Освен ако не претераат овие... или ако не успее да даде гол до 70та минута, па да изиграва Меси и да шутира у публика.

И не го разбирам муабетов од погоре, демек некои ја симпатизирале Португалија а не Босна !? Шо бенефит би имал да ја симпатизирам Босна, место Португалија !?

Ќе гласаат за македонскиот претставник у Велики Брат !? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom