The Dude
Лајно
- Член од
- 25 мај 2009
- Мислења
- 502
- Поени од реакции
- 321
Кај Кифла ти е, а него го нема... ќе мрзниш овој пат.Bluzonot ke moze nekoj da mi go zeme za da ne mi studi.
Кај Кифла ти е, а него го нема... ќе мрзниш овој пат.Bluzonot ke moze nekoj da mi go zeme za da ne mi studi.
Ќе прочита кај и да е :РМац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем. Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам
. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво
.
Вори небеше црвен?Мац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем. Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам
. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво
.
Ноуп,јас бев на 20 минути на форумВори небеше црвен?Инаку денес најјак штоперски тандем...јас и kaiser
![]()
Ако можам да трчам сакам денес на 5 мин да играм со тебе во напад а Дјуд како центар да ни дава топки. Ако не, седам у одбрана со Алек а ти со Дјуд и Топче везете напредВори небеше црвен?Инаку денес најјак штоперски тандем...јас и kaiser
![]()
Јас и обложување во живо можам да воведам ако има публика повеќе од еден![]()
Ajде така нека бидеАко можам да трчам сакам денес на 5 мин да играм со тебе во напад а Дјуд како центар да ни дава топки. Ако не седам у одбрана со Алек а ти со Дјуд и Топче везете напред.
Сега следува некoе со Y No
Јас и обложување во живо можам да воведам ако има публика повеќе од еден![]()
Ондак ке се воведат други работи, не обложувања![]()
А ако имаме ваква публика?![]()
нема да имате ладно е![]()
А ако имаме ваква публика?![]()
Реков дека не играм,ама уште сега ќе играм во балон и готово.Не ми држи душа,некако с'клет имам,па да се истрчам реков.
Се гледаме таму.