Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
погрешно си ја разбрал целата работа со гејците.тие не оспоруваат дека ацко-магаре граЦко е Македонец, туку нас не оспоруваат дека сме Македонци, по нивната приказна, и Македонија е грчка и Македонците се грци.зашо цел свет верува дека александар македонски е македонец а грците нејкат да признат и се викат дека е грк и сакат името да ни го сменат за да припаѓа на нив целата историја што сме ја имале
да така си по нивната приказна ние сме грци ама проблемот е што тоа не е точнопогрешно си ја разбрал целата работа со гејците.тие не оспоруваат дека ацко-магаре граЦко е Македонец, туку нас не оспоруваат дека сме Македонци, по нивната приказна, и Македонија е грчка и Македонците се грци.
фалаmice14 Welcome to club![]()
Гордост затоа што нашите претци го изградиле сами ова кое го имаме и покрај фактот што многу големи сили дејствуваат во насока на наше уништување... какво е такво е, може да биде подобро но може да биде и многу полошо.Абе еј ти гнидо посрана, јас наведов факти некаде или само прашања нацртав тамо горе?
Не ме терај да се изразувам некултурно, зашто глупо е, не ми личи на сакото и лакираните кондури версаче.
Сакам да прашам дали добро се чуствувате вие Македонци во македонија вака како што живеете (значи без име, значи да се подјебава секој со вас, и да се пењавите за Александара чив е, и да тапкате у место) или да живеете во некоја земја под име... еве да кажеме ни име не е битно нека има код-нејм: 3402 и да имате висококвалитетен живот како што неможете ни да замислите ( значи безбедност, значи нема граници, безбедност на вашите деца, услови за вас и вашата фамилија, можности, и други работи кои што многумина од нас уште немаат осетено). Од една страна вашата гордост (немам поима од кај ви е гордоста) а од друга страна ем гордост ем убав живот нели. Што би одбрале?
мммм... добро прашање. Ме стави у небрано сега. Одговорт сигурно би бил НЕ.Vespertine ти дали ќе прифатиш да си го смениш името во Мочко ако јас тебе можеби ти давам по некој денар месечно?
Моето залагање би било на друг план, пример професионален план, индивидуален, политика не.Гордост затоа што нашите претци го изградиле сами ова кое го имаме и покрај фактот што многу големи сили дејствуваат во насока на наше уништување... какво е такво е, може да биде подобро но може да биде и многу полошо.
Инаку ако некој ти даде сега тебе 1 милион евра или те обезбеди до животно материјално каде е твоето залагање и твоето постигнување во животот?