Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Постои ваква тема? :D
Прељубници ми фејворит сериjа едвај ја чекам секоја нивна нова епизода.:love:
Фејворит лик ми е Горан,за мене е супермен!Пред некоја епизода го заклаа(т.е го исекоа на врат),а сега нема ни гребнатинка!!!:eek:I admire him!
Само едно ме нервира во мојата омилена серија!Зошто увeк обезбедувањето се смее и увек ги фаќаат ‘‘прељубниците‘‘ на дело?(n)

Ќе можеш ли те молам да ми објасниш што е толку поучно во емисијава?

Toa што....нико није сигуран ! :tapp::pos:

220px-Steven_seagalpa.jpg

Mnogu losa gluma sekako ima i nekoi dobri epizodi sepak mene mi e interesno iako znam deka e gluma, sepak realno emisiite se rezirani od vistinski nastani pa toa e naseto sekojdnevie prevari lagi intrigi

Mnogu losa gluma sekako ima i nekoi dobri epizodi sepak mene mi e interesno iako znam deka e gluma, sepak realno emisiite se rezirani od vistinski nastani pa toa e naseto sekojdnevie prevari lagi intrigi
Моето е љубов, искресност, почит и рзабирање:D

Случајно имам гледано две-три епизоди.Колку им е лоша глумата тоа е неверојатно.Врвот на лоша глума денеска епизодата со дебелиот пекар.
Доста ми е гледање.

Леле го гледав глупово шоу пред некој ден (се срамам од себе), и кога ги начекаа двајцава во кола, овие такви се облекле набрзина и гаќите на женскава доле. И сега хаос е све, камериве не знаат што да фатат, и водителов и се избацува на таа, со еден татковски тон: "Облечи ги гаќите, ќе настинеш.".

Леле го гледав глупово шоу пред некој ден (се срамам од себе), и кога ги начекаа двајцава во кола, овие такви се облекле набрзина и гаќите на женскава доле. И сега хаос е све, камериве не знаат што да фатат, и водителов и се избацува на таа, со еден татковски тон: "Облечи ги гаќите, ќе настинеш.".

Хахахахахаххахаха и ја го глеав ова, паднав у несвест од смеење ... какви кретени ејјј

Вака така....ама изгледа сите го гледаат! Исто како турските и шпанските серии......
Луѓеееее имате управувач? вртете кај сакате,има избор.....

И запамтите, нико није сигуран ! :pos:

Ццц, уште ли се труе народов со дебилниве емисии ?

Ахахахаха, јас вчера или завчера фатив една епизотка ама при крај...видов само кога три девојки се тепаа во еден стан за некој си тип што имал музичко студио бла бла...

Ахахахаха, јас вчера или завчера фатив една епизотка ама при крај...видов само кога три девојки се тепаа во еден стан за некој си тип што имал музичко студио бла бла...
аа и јас баш загледав тоа али среќа немав безбол топче инаку ќе леташе накај телевизорот ... абе нека го тргнат ова шоу од Канал 5 аман:mad:

Кој ден и во колку саат уствари го даваат ова?

Пушти канал 5 и гледај. :D
--- надополнето: Nov 14, 2011 9:58 PM ---
Топ 3 комедии според мене:
1. Прељубници
2. Hangover 2
3. Pink Panter 2

Овие новиве балкански превари најаки им се, се умрев од смеење. :LOL: Посебно оваа епизода со краденава кола (Дачиа мислам дека беше). Комедии се. :LOL:

Вечер ќе има епизода снимена во Македонија, па да видиме дали нашиве се добри глумци или не. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom