Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Алергична сум на вакви емисии, не можам органски да ги поднесам, заедно со остала багра реални шоуа. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа сто пати прашав некој дали ќе може да го постира тоа бугарското да видиме сите. Но никој не одговори. Иначе ова е се глума, немој да мислиш дека све е вистина. Но е доста поучна емисијава.
Ќе можеш ли те молам да ми објасниш што е толку поучно во емисијава?
Ептен ми е мило кога гледам дека ја утепавте од критики оваа "емисија" со која нетрујат секојдневно на ТВ-екраните.Мене лично ова ми личи на американскиот Џери Спрингер по кое гледање се урна митот за Америка во која сите живеат како да се мултимилионери,а всушност се покажа колку врие од шкарт-луѓе во Америка,со шоуто Прељубници,србите само се бламираат и им покажуваат на младите како треба да изгледа едно шоу-катастрофа а тоа што напредните млади деца го испљукаа оваа шоу(насекаде по интернет) ми е ептен мило и драго,поздрав!Мене едно не ми е јасно,дали некој ова го гледа и мисли дека е реално или го гледате да утепате време.Јас лично не би потрошил ни 5 минути на ова(неможам да го наречам шоу) КАТАСТРОФА!!!
Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.
Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.
Се слушаш ли што зборуваш.Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.