Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Алергична сум на вакви емисии, не можам органски да ги поднесам, заедно со остала багра реални шоуа. :confused:

Па не,не е многу дебилно ова реално шоу зошто...
Ме потсеќа на Џери Спрингер на времето.

Сабајле на утринската програма на канал 5 се јави жена и му побара на водителот број од прељубници имала проблем а овој и се изнасмеа во фаца и и вика да се јави подоцна организаторите не биле тука

Не сум гледал ТВ со години.... ова случајно го начекав пред 15 мин...... све било мрднато ова бре (ако не е местено/актери/чуда) :)

Епа сто пати прашав некој дали ќе може да го постира тоа бугарското да видиме сите. Но никој не одговори. Иначе ова е се глума, немој да мислиш дека све е вистина. Но е доста поучна емисијава.

Ќе можеш ли те молам да ми објасниш што е толку поучно во емисијава?

незнам еве само штто ја гледам епизодава моментално, жими куров е
ми изгледа местено ова аман боже, демек ние глупи сме не разбираме, како може толку да е глуп направен мажот да не знае и да му треба "ваква помош" за да откриа дали жена му е курва, плус тоа да телевизија да ја има женаму како ја боди некој друг маж

Најдебилно, најдолно нешто што се појави на телевизија. Црева ми се превртуваат кога почнува со таа иритирачка музика... Толку бедна глума, кретенски ситуации.... не знам каков уште вокабулар да употребам за да опишам колку е глупаво ова шоу.

Ќе можеш ли те молам да ми објасниш што е толку поучно во емисијава?

Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.

Мене едно не ми е јасно,дали некој ова го гледа и мисли дека е реално или го гледате да утепате време.Јас лично не би потрошил ни 5 минути на ова(неможам да го наречам шоу) КАТАСТРОФА!!!
Ептен ми е мило кога гледам дека ја утепавте од критики оваа "емисија" со која нетрујат секојдневно на ТВ-екраните.Мене лично ова ми личи на американскиот Џери Спрингер по кое гледање се урна митот за Америка во која сите живеат како да се мултимилионери,а всушност се покажа колку врие од шкарт-луѓе во Америка,со шоуто Прељубници,србите само се бламираат и им покажуваат на младите како треба да изгледа едно шоу-катастрофа а тоа што напредните млади деца го испљукаа оваа шоу(насекаде по интернет) ми е ептен мило и драго,поздрав!

Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.

ColinFarrell.gif

Демек ако постои во САД, тогаш МОРА да е поучна емисија???
Извини, ама јас тука ништо не видов поучно,,,а по што ти го виде и го разбра тоа поучното те замолив да ми објасниш за да сфатам и јас, па да се проучам:vozbud:

:pos: :pos: :pos: :pos:

Каде бе со коментаров? :icon_lol:

И Џери Спрингер постоеше во САД, па единствено поучно нешто беше дека треба да имаш брзи рефлекси иначе ќе добиеш столица у глава или ќе останеш без коса.

Се слушаш ли што зборуваш. :confused:
Се уште сум убеден дека во водата што ја пиеме ни ставаат нешто, отров ли што ќе да е незнам:confused:

Ама сте значи, партибрејкери :pos: Па има ли нешто по весело од емисијава? Јас редовно кога ќе ја начекам ја гледам, се разбира во придружба со нивното височество - пуканки :pipi:
Колку и да е монтирана ако, како дешавка е смешно да гледаш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom