Moжеш да објасниш како се инсталира?Неам инсталирано никаков патч пред то освен еден фикс кој не знам за што служеше И иам проблем ко матна ми е сликана со овај патч ке се поправи ?PESEdit.com 2012 Patch 2.1 - Released! #08/11/11
DOWNLOAD
- Added support for PES 2012 Official Patch 1.02
- New faces: Abdellaoue, Baier, Barton, Compper, Cuenca, De Camargo, Firmino, Geromel, Harnik, Höwedes, Ibisevic, Fabian Johnson, Kuzmanovic, Raul Meireles, Mlapa, Obasi, Osvaldo, Papadopoulos, Romeu, Salihovic, Sigurdsson, Thiago, Gökhan Töre, Unnerstall
- New kits: Augsburg, Barcelona, Blackburn, Dortmund, Freiburg, Hoffenheim, Kaiserslautern, Köln, Mainz, Mönchengladbach, Norwich, Peru, QPR, Schalke, Wolverhampton
- New teams: Anderlecht, Arminia Bielefeld, Austria Wien, Brugge, Odense, Legia Warszawa, Lokomotiv Moscow, Maccabi Haifa, Metalist, Red Bull Salzburg, Steaua Bucuresti, Sturm Graz
- Other: Deleted a lot duplicated players (unlicensed NTs, Copa Libertadores), corrected boots and positions for Serie A
http://ul.to/ckrj8h7w
http://ul.to/fmvbrpjy
http://ul.to/w124pyj7
Ќе се оправи blur ефектот со овој пач, уште во 1.0 верзијата го имаше таа поправка.Moжеш да објасниш како се инсталира?Неам инсталирано никаков патч пред то освен еден фикс кој не знам за што служеше И иам проблем ко матна ми е сликана со овај патч ке се поправи ?
Јас играм на Top Player и едноставно многу ретко да победиш за разлика од 2011 и претходните каде Барселона примаше по 5-6 сега победите се сведени на 30%, а сега може Пандев да ја шие цела одбрана и голови да дава подобро и од најдобрите играчиЛуѓе многу плачете. Сеа знам дека ќе ме нападнете сите дека јадам г али еве ќе си кажам:
Значи ПРВО и најбитно, умешноста во играњето на играва не се мери во тоа дали ќе ја завршите мастер лига на ТОП или на супер стар на прво и колку купа ќе освоите и т.н. него кога ќе седнете 1 ВС 1 или 2 ВС 2 па да се пробате кој колку знае. Затоа не се нервирајте толку за глупости. Ако ви е тешка на ТОП, намалете на Проф, ако и таму е тешка терајте на Аматер и т.н. На крај краева игра е, и никој не ве тера да ја играте, исто немора ни 2012 да ја играте, терајте 2011, 2010 или 2006.. шо и да е. Значи без нервози, ве гледам многу сте бесни, мислам дека нема потреба.
Јас лисно мислам дека играва е топ у смисла на сите промени што се направени (движење, подавање, анимации, тимејт контрола, оф д бол и т.н.) но и УЖАСНО ме нервира невозможноста на играта, и тоа што 70% од шутевите се катастрофа али тоа е сеа.
За мене (ќе повторам) најдобро „ниво“ е супер стар. Сега почнав да играм со Милан Мастер лига и тепав прва утакмица со Зенит 3-1. На ТОП рецимо тоа немаше шанси да се деси. сите утакмици ми завршуваа со макс 1 до 2 гола (примени или дадени).
Поентата е, пробајте повеќе формации, тактики, играчи, тимови и најдете тоа што на вас ви одговара и со кое би можеле да постигнете поголем успех, а за тоа кој е најбољи ќе видиме кога ќе се решиме 1 на 1 Јас лично не се сметам за одличен играч, можеби повеќе помеѓу добар и многу добар. Цел живот играм на Професионал, али овде нема шанси, едноставно претешко е, па фурам на Супер стар (да знам дека нема логика).
Е брат вака значи, земи го Арсенал, напрај каква сакаш тактика значи ама буквално што знајш прави, одиграл лига на top player, и ако завршиш подобро од 17 место, остај адреса телефон screenshot, и ја ти давам што сакашНезнам шо не ви чини толку ја ги јадам сите ... на супер стар играм зашо е ептен подобро ( полесно од топ плеер ) и пореално , прам низ цела утакмица околу 15 шута од кој 3 - 100‘% се гол + играм со многу пасоој и така појќе шансе се праа. ...
Абе брат КАКО да играм на professional кога 10 ГОДИНИ играм PES, на најтешко, имам освојно се и сешто на турнири(нејќамд а се фалам), и сега одеднаш излага СРАЊЕ од KONAMI и МЕ ПРИНУДУВА, ме ПРАВИ РЕТАРДИРАН, ме тера да се потценувам, да одам против себе - да играм на PRO???!, мислам без навреда кон сите што играат на PRO ама неможам срцево ен ми дава да го ебам!Луѓе многу плачете. Сеа знам дека ќе ме нападнете сите дека јадам г али еве ќе си кажам:
Значи ПРВО и најбитно, умешноста во играњето на играва не се мери во тоа дали ќе ја завршите мастер лига на ТОП или на супер стар на прво и колку купа ќе освоите и т.н. него кога ќе седнете 1 ВС 1 или 2 ВС 2 па да се пробате кој колку знае. Затоа не се нервирајте толку за глупости. Ако ви е тешка на ТОП, намалете на Проф, ако и таму е тешка терајте на Аматер и т.н. На крај краева игра е, и никој не ве тера да ја играте, исто немора ни 2012 да ја играте, терајте 2011, 2010 или 2006.. шо и да е. Значи без нервози, ве гледам многу сте бесни, мислам дека нема потреба.
Јас лисно мислам дека играва е топ у смисла на сите промени што се направени (движење, подавање, анимации, тимејт контрола, оф д бол и т.н.) но и УЖАСНО ме нервира невозможноста на играта, и тоа што 70% од шутевите се катастрофа али тоа е сеа.
За мене (ќе повторам) најдобро „ниво“ е супер стар. Сега почнав да играм со Милан Мастер лига и тепав прва утакмица со Зенит 3-1. На ТОП рецимо тоа немаше шанси да се деси. сите утакмици ми завршуваа со макс 1 до 2 гола (примени или дадени).
Поентата е, пробајте повеќе формации, тактики, играчи, тимови и најдете тоа што на вас ви одговара и со кое би можеле да постигнете поголем успех, а за тоа кој е најбољи ќе видиме кога ќе се решиме 1 на 1 Јас лично не се сметам за одличен играч, можеби повеќе помеѓу добар и многу добар. Цел живот играм на Професионал, али овде нема шанси, едноставно претешко е, па фурам на Супер стар (да знам дека нема логика).
Иако Арсенал е голем и добар клуб у играва е тешко да играш со него (според мене). Од оваа година фалат многу играчи (како у реален живот така у играва). Неможеш да играш без ван перси во напад. И да го играш е претешко, камо ли да бде повреден или надоле. Нема реална замена за него. Исто ко во баерн што нема замена за гомез, рибери и робен. За разлика од овие клубови кога играш со милан рецимо, можеш за напад да бираш од 4 искличително добри играчи ибра, касано, робињо, пато, после тоа да не зборам за барса, реал, интер и др клубови со многу повеќе играчи. Така да мора да купуваш на почеток играчи за да правиш ротации...Е брат вака значи, земи го Арсенал, напрај каква сакаш тактика значи ама буквално што знајш прави, одиграл лига на top player, и ако завршиш подобро од 17 место, остај адреса телефон screenshot, и ја ти давам што сакаш
--- надополнето: Nov 9, 2011 11:42 PM ---
Абе брат КАКО да играм на professional кога 10 ГОДИНИ играм PES, на најтешко, имам освојно се и сешто на турнири(нејќамд а се фалам), и сега одеднаш излага СРАЊЕ од KONAMI и МЕ ПРИНУДУВА, ме ПРАВИ РЕТАРДИРАН, ме тера да се потценувам, да одам против себе - да играм на PRO???!, мислам без навреда кон сите што играат на PRO ама неможам срцево ен ми дава да го ебам!