haha i kaj mene e slicna situacijata.Sreka zavrsiv 3 mesto i igram sea UEFA go projdov Lazio,ali vo LS vlegov vo istorija so najmnogu primeni golovo od Man City 0-8
Zemi si go Daniel Mojsov zver e deckoto
Трето место

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
haha i kaj mene e slicna situacijata.Sreka zavrsiv 3 mesto i igram sea UEFA go projdov Lazio,ali vo LS vlegov vo istorija so najmnogu primeni golovo od Man City 0-8
Zemi si go Daniel Mojsov zver e deckoto
Prva sezona mi e ova,inace vo domasno ni ja nemam poraz begam 13 boda pred vtoro plasiranata ekipaТрето местопа ја освоив 80 бода у лига бес пораз бе брат
![]()
Јас Мојсов брат за беспари го зедов само со брзинана незнам како да го искористимPrva sezona mi e ova,inace vo domasno ni ja nemam poraz begam 13 boda pred vtoro plasiranata ekipa
Mene mi igra vo fantasticna forma go igram prva otkako dojde zaedno so bugarot ili MarquesЈас Мојсов брат за беспари го зедов само со брзинана незнам како да го искористим![]()
И не кажавте logopack кај се клава?
Добар е Даглас Коста?Kaвани психопату еден, 49 утакмици - 48 гола и 33 асистенции.
![]()
Со читови играш?Kaвани психопату еден, 49 утакмици - 48 гола и 33 асистенции.![]()
како ви е интересно бе да играте одма со некоја јаки екипи.. и сите дај кажете јаки играчи ефтини, дај кажете тренинзи, дај кажете тактики, дај кажете менаџери... ако сте толку јаки тренери ќе почните со некој швајцарија 3та лига и сами све ќе прајте ќе барате![]()
![]()
Додека вие се расправате со табели, бодови, трансфери и така натаму, јас би ве замолил за мала помош.
Дај трансфери да видиме.Kaвани психопату еден, 49 утакмици - 48 гола и 33 асистенции.
![]()