A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

S

Sheldon Cooper

Гостин
Во БГ имааат доста примамливи понуди, само колку се квалитетни е друго прашање. Колку што прочитав на нивната фб страна и во Софија интернетот не е како што треба.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.369
Во БГ имааат доста примамливи понуди, само колку се квалитетни е друго прашање. Колку што прочитав на нивната фб страна и во Софија интернетот не е како што треба.
Сепак тоа беше испад на системот на 1 ден.Сега е во ред

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.369
Кабловскиот оператор Cabletel од 15 Септември ќе се ребрендира во Blizoo (Fiber power). Ова име можеби нема да ви значи ништо, но откако ќе дознаете што всушност ќе понуди ребрендираниот кабловски оператор, тогаш во истиот момент сите ќе посакате да се "близнете". Прославата наменета за вработените ќе се одржи во петок, а веќе од следната недела можеме да го очекуваме и ребрендирањето. Новиот оператор носи и нови изненадувања, за почеток се најавуваат шест нови HD канали, а за подоцна се ветени уште три дополнителни, покрај нив ќе уживате и во филмските канали. Тука се и новите ресивери во црна боја од брендот Topflied. Додавката на името Fiber power значи дека операторот ќе нуди интернет со брзина и до 150 мбпс, онаму каде што има оптика, се разбира.

Линк

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ма нек кршат глава, 20 дена ги чекам за интернет приклучок, 3 пати се јавувам, несериозност, неангажираност.... налет и јас кај се запустив :tapp:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
So e najvazno ke ima anglisko prvenstvo na tie Diema kanalite bugarski,a i ke ima poeftinuvanja

D

Deleted member 50555

Гостин
ма не ми се чека тука кај мене демек ќе местеа кабли па некој апарат им фалел и од пред месец и пол ги снема -.-
уште кабли фали да наместат, а во меѓувреме на ѓубрево неотел сум кај што немам ни 1 мбит инет -.-

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Кабловскиот оператор Cabletel од 15 НОЕМВРИ ќе се ребрендира во Blizoo (Fiber power). Ова име можеби нема да ви значи ништо, но откако ќе дознаете што всушност ќе понуди ребрендираниот кабловски оператор, тогаш во истиот момент сите ќе посакате да се "близнете". Прославата наменета за вработените ќе се одржи во петок, а веќе од следната недела можеме да го очекуваме и ребрендирањето. Новиот оператор носи и нови изненадувања, за почеток се најавуваат шест нови HD канали, а за подоцна се ветени уште три дополнителни, покрај нив ќе уживате и во филмските канали. Тука се и новите ресивери во црна боја од брендот Topflied. Додавката на името Fiber power значи дека операторот ќе нуди интернет со брзина и до 150 мбпс, онаму каде што има оптика, се разбира.

Линк
Ќе биде поправено во најкус можен рок :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Не те разбирам, што ќе биде поправено?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Низ мало од преска ми се движат коли со ознака blizoo, исцртани цели со оптички влакна, розеви, оправувале главна мрежа, дефект нешто имало....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
So e najvazno ke ima anglisko prvenstvo na tie Diema kanalite bugarski,a i ke ima poeftinuvanja
Во Мк не смее легални ниеден друг канал да пренесува англиско и од другата година шпанско освен Спорт клуб. така да не се надевај

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
страната за палење на нет има близоо лого и пишува близоо 1.0.Пополека али доаѓа :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кај мене почна ептен да копа нетов сеа, си имаат проблеми...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Гледам има билборди за BLIZOO и освен FIBER POWER друго ништо не пишува.

Исто така како да видов и продавница брендирана во тие бои, ама нема логото.

Како што гледам има бугарска фирма со истиот бренд, дали се работи за истата фирма?
http://www.blizoo.bg/index.html

Знај некој за што се работи, и какви услуги ќе нуди.

Kajgana Shop

На врв Bottom