Football Manager 2012 - Општа дискусија

M

marko 1996

Гостин
Ја почнав сo Accrington Stanley медиа предикшн беше 17 место завршив прво во League Two , сеа сум негде средина втора сезона 4рт сум League One ке видиме како ке завршам ме мрзи сеа да пишувам за едно 4-5 дена коа ке ја завршам оваа сезона ке ви пишам се на се со скрин штови со транфери со све :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Јас играм моментално со Cambridge United, кога им ги гледаш оценките, жал да те фати. :) Тешко оди, 6то место сум, ама е многу интересно, на секоја победа и' се радувам како мало дете. weeeeeeeeee :vozbud:

Бонус прашање:Од кога играте ФМ?
Јас од CM 97. старудија сум, тоа е. :(
од 99 година,за малце ми бегаш/:D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Ја симнав некоја си skidrow верзија ама пишува дека била верзија 12.0.2 и дека како таква имала багој за голманите и некои други работи. Е сега имало и patch шо ја прај играта да биди 12.0.3. Ако е љубезен некој да сподели информации за ова, и конечно да почнам, по една пропуштена година :D. Аааа да и некаков logopack имам...како се инсталира тоа?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Ја симнав некоја си skidrow верзија ама пишува дека била верзија 12.0.2 и дека како таква имала багој за голманите и некои други работи. Е сега имало и patch шо ја прај играта да биди 12.0.3. Ако е љубезен некој да сподели информации за ова, и конечно да почнам, по една пропуштена година :D. Аааа да и некаков logopack имам...како се инсталира тоа?
Јас ја играм со дифолт верзијата што доаѓа со Skidrow, 12.0.2, не сум имал никаков проблем. Ја играм со таа верзија затоа што кога почнав немаше 12.0.3.

А ако сакаш да играш со 12.0.3 пиши на замунда Football Manager 2012 v12.0.3 симни го тоа 69 мегабајти што е, лесно е за инсталирање има упатство.
--- надополнето: Nov 7, 2011 9:05 AM ---
Завршив прва сезона со ПСЖ, лесно освоена Лига Европа (во финале ги демолирав Виљареал со 6-1), во Франција малку потешко, имав +5 на 5 кола на крајот, ми се исповредија важни играчи и кикснав две, за во претпоследното коло првиот Сошо да киксне на гости кај Каен кој се бореше за опстанок, а јас тепав дома со Рен и така избив на првото место.

Играм формација 4-1-2-1-2, засилувања ми се Ериксен од Ајакс, Маџо од Наполи, и Саного го купив на полусезона, првите двајца одлично се покажаа, Саного сеуште не може да се вклопи како што треба, мада во втората сезона очекувам многу од него. :)

Планирам да освојам и Лига на шампиони со овие, па потоа да барам некој друг клуб, али тоа здравје после колоквиуми.. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас ја играм со дифолт верзијата што доаѓа со Skidrow, 12.0.2, не сум имал никаков проблем. Ја играм со таа верзија затоа што кога почнав немаше 12.0.3.
Има и 12.0.4 и тоа од пред неколку денови :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поправени крашови, имаше поназад постирано Сутлијаш.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Само да се пофалам дека со Партизан стасав до 1/4 финале во Лига Европа :/ и таму на ждрепката ми се падна Тотенхем :/

Ф

ФилипМакедон

Гостин
http://forum.kajgana.com/threads/football-manager-2010.34589/page-47#post-3361633

http://forum.kajgana.com/threads/football-manager-2010.34589/page-57#post-3361774

Колку време сум поминувал пред компјутер за време на овој сејв, господ знае.
И мене Лидс ми е најомилена екипа во Англија,се надевам во реалност наредна сезона ке влезат во премиер (а во ФМ три пати ја имам освоено лига на шампиони):icon_lol:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
http://www.youtube.com/watch?v=3fNGfIa3nCY

Ауууууууууу !
--- надополнето: Nov 7, 2011 11:58 PM ---
Кажете јаки одбранбени играчи зашо Бадштубер и Брено ќе ги бришам од ЕДИТОР колку се КАМЕЊА .......
Sakho од ПСЖ е многу добар и Ранокиа . исто топ е Jan Verthogen од Ајакс али Sakho е зверотина

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Море нека кршат глава.

Најдов еден Романец од Каљари, Radja Nainggolan, 22 години и да го купам и за овој ми побараа 33 милиони :tapp: Ај задутре ќе седнам ќе преговарам да преполовам :sleep:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Море нека кршат глава.

Најдов еден Романец од Каљари, Radja Nainggolan, 22 години и да го купам и за овој ми побараа 33 милиони :tapp: Ај задутре ќе седнам ќе преговарам да преполовам :sleep:
Некој погоре го пиша Vrsaljko бил добар десен бек и чекај да го видам . Глеам овој топ се развил и игра у Порто и ај да го купам и барање 53 милиони за него . Нека се убијат ама со Џонатан ќе играм

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некој погоре го пиша Vrsaljko бил добар десен бек и чекај да го видам . Глеам овој топ се развил и игра у Порто и ај да го купам и барање 53 милиони за него . Нека се убијат ама со Џонатан ќе играм
Кај мене Њукасл го здиплија уште прв ден кога ја почнав играва не ми оставија време ни да се свестам :D Ептен нереални цени има.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кај мене Њукасл го здиплија уште прв ден кога ја почнав играва не ми оставија време ни да се свестам :D Ептен нереални цени има.
Толкави цени се реалистични.
Едноставно, клубот со тоа ти кажува дека играчот не е за продажба.

Kajgana Shop

На врв Bottom