Ја симнав некоја си skidrow верзија ама пишува дека била верзија 12.0.2 и дека како таква имала багој за голманите и некои други работи. Е сега имало и patch шо ја прај играта да биди 12.0.3. Ако е љубезен некој да сподели информации за ова, и конечно да почнам, по една пропуштена година
. Аааа да и некаков logopack имам...како се инсталира тоа?
Јас ја играм со дифолт верзијата што доаѓа со Skidrow, 12.0.2, не сум имал никаков проблем. Ја играм со таа верзија затоа што кога почнав немаше 12.0.3.
А ако сакаш да играш со 12.0.3 пиши на замунда Football Manager 2012 v12.0.3 симни го тоа 69 мегабајти што е, лесно е за инсталирање има упатство.
--- надополнето: Nov 7, 2011 9:05 AM ---
Завршив прва сезона со ПСЖ, лесно освоена Лига Европа (во финале ги демолирав Виљареал со 6-1), во Франција малку потешко, имав +5 на 5 кола на крајот, ми се исповредија важни играчи и кикснав две, за во претпоследното коло првиот Сошо да киксне на гости кај Каен кој се бореше за опстанок, а јас тепав дома со Рен и така избив на првото место.
Играм формација 4-1-2-1-2, засилувања ми се Ериксен од Ајакс, Маџо од Наполи, и Саного го купив на полусезона, првите двајца одлично се покажаа, Саного сеуште не може да се вклопи како што треба, мада во втората сезона очекувам многу од него.
Планирам да освојам и Лига на шампиони со овие, па потоа да барам некој друг клуб, али тоа здравје после колоквиуми..