S
Stivie G
Гостин
Имам 3 постери во собата, од Тоше Проески, Кире Лазаров и Стивен Џерард, одамна ми се ставени и не планирам да ги одлепувам
Во Југотон во ГТЦ имаш голем број на постери, мислам дека се и со димензиите што ги бараш отприлика.Дали знае некој каде може во Македонија (Скопје де) да се купат постери, ама кога викам постери мислам на постер со димензија минимум 70х100цм.
Во литиум.Дали знае некој каде може во Македонија (Скопје де) да се купат постери, ама кога викам постери мислам на постер со димензија минимум 70х100цм.
Порано лудница ми беше собата од постери. Ѕидот беше резервиран СТРОГО за фудбалери, а на вратата лепев пејачи, пејачки, глумци, глумици .. Но откако ја реновиравме детската сите постери добија карта во еден правец.
Сега имам само 2 од Ман.Јун. и еден Марија Шарапова :back:, а сестра ми пак е луда по Селена Гомез и има залепено над нејзиниот кревет околу 5-6 постери од неа.![]()
дота,вов,кантер..помина времето кога се лепеа фудбалери,кошаркари,ракометари,формула и слично..Одамна беше то ко лепев, пред 4/5 години. Све тргнав...Се изгуби некако и тоа, не е ко шо беше.
Ај ние го поминавме тоа, кујзнае сеа маливе дали лепаат -_- И баш ме интересира ако лепаат, шо баш лепаат? Ваљда не некој дота херои???