Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.047
Поени од реакции
1.176
@ Meazza
Иначе до негде и ми се свиѓа твојава идеа за Ван Гал бидејќи нас во моментов ни треба проверен и тренер кој има карактер, кој не го интересира дали си легенда дали имаш 50 години и дали мора да играш зашто си долго време у тимот. До сеа после Мурињо све пичондри ни беа тренери, немаше ниеден со цврст карактер. И у моментов нема!
Проверен? Не знам дали имаше друг кој беше поискусен или попроверен тренер од него.
Нас ни требаше строг тренер а токму тоа беше и Ван Гал. Мислам дека токму тој е тренер со карактер и имаше м.... да ги седне на клупа старците и немаше да гледа имиња.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
UFFICIALE - La Lega Calcio e il Comune di Genova hanno deciso che Genoa-Inter non si giocherà. Gara rinviata per maltempo. Leggi le parole di Ernesto Paolillo su FcInterNews.it in merito.

Не се игра.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Кутињо и Оби во листата за најдобар млад фудбалер во Светот...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ џабе везат ...ќе си земе некој *рандом* фраер од барса :)) а можда и Меси пак ....... :))))

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
☻Зампарини за Кавани: "За него во битка беа Сити и Интер,кој бараше
замена за Балотели.Но Бранка кој што мисли дека е најдобар,сакаше
да го земе за 2 евра.На Интер му побарав 20 милиони потоа Де Лаурентис
бидејќи има добри односи со Морати,му понуди 16 милиони и бонуси
доколку експлодира играчот.Колку вреди Кавани денес? Велам 50 милиони". :rolleyes:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
☻Зампарини за Кавани: "За него во битка беа Сити и Интер,кој бараше

замена за Балотели.Но Бранка кој што мисли дека е најдобар,сакаше

да го земе за 2 евра.На Интер му побарав 20 милиони потоа Де Лаурентис

бидејќи има добри односи со Морати,му понуди 16 милиони и бонуси

доколку експлодира играчот.Колку вреди Кавани денес? Велам 50 милиони". :rolleyes:
Нема врска ова, на форумов и низ македонскиов интернет простор ми кажуваа дека Зампарини го мразел Морати и Интер и дека воопшто немало да им го даде, и ако им го дал ќе им барал 30 милиони па и повеќе...
Не верувам во ова...

едит: Лош превод кај делот за Де Лаурентис...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Зампарини кого не мрази од големите клубови во Италија, али дека вреди 50 милиони малку морген тоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Нема врска ова, на форумов и низ македонскиов интернет простор ми кажуваа дека Зампарини го мразел Морати и Интер и дека воопшто немало да им го даде, и ако им го дал ќе им барал 30 милиони па и повеќе...
Не верувам во ова...

едит: Лош превод кај делот за Де Лаурентис...
Бидејќи сега се водиш по изјава на Зампарини, истиот тој Зампарини, тоа лето, пред повеќе од година дена, изјави, цитирам '' Ако треба ќе изгубам пари од нивните трансфери, ама Пасторе, Кавани и Кјаер не ги давам на Јуве, Милан и Интер ''.

Значи истиот човек две различни работи кажува, па сеа види ти, не мора индиректно да посочуваш на мене зашто ко што глеаш и Ти се водиш по она што он го кажува.

А за 20 милиони чисто сумјам дека Интер ќе одбиеа да дадат што е такоџе чиста лага од Зампарини и глумење на лудило бидејќи пола година претходно минимум 30м евра бараше ( Во Јануари ) а Кавани кај имаше добра сезона, експлодираше и на СП, Ранокија е платен чисто информативно, 17м евра, па сеа види ти дали Интер одбиле да платат таква мала сума за него ... ;)

п.с. А на Наполи за помалку и од 20 го дал, што значи ако се преговарало можело дури и да се спушти очигледно, ама Зампарини си остана на тоа што го кажа, ниту еден од горенабројаните не го даде на голем клуб од Италија.
--- надополнето: Nov 5, 2011 1:05 PM ---
едит,
Interviewed by "Sky Sport 24", the chairman of Palermo Maurizio Zamparini doen't exclude the transfer of Edison Cavani, the striker become the targets of the greatest club among which there is also Inter. "Cavani? Didn't ask me on loan, they wanted him for 25 millions, but I said no. He is yieldable for 30 million euros".

Aма некои на форумов ова некои она, знам ја што зборам, не се секирај.
Сега од 30, он испадна дека барал само 20, а Интер сакале за 2 евра да го купат, а на времето сакале, според него, за 25 милиони да го купат. Камо среќа да барал (само) 20 ...

Али што повеќе да се очекува од човек што до сега 100 пати го продаде клубот и го напушти фудбалот во Италија па се премислуваше, и менуваше тренери па после истите ги бараше назад за да повторно ги отпушти.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
А зашто мислиш дека не му ја качувал цената? Играчот е кај него, ако Интер „нудел“ 25 милиони, чекал друг тим да понуди 30, итн... Како што Санчез си ја крена цената...

Сега човекот си признал, факт е дека Интер е финансиски немоќен, дека понудил 2 евра верувам, дека понудил 25 не верувам.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А зашто мислиш дека не му ја качувал цената? Играчот е кај него, ако Интер „нудел“ 25 милиони, чекал друг тим да понуди 30, итн... Како што Санчез си ја крена цената...

Сега човекот си признал, факт е дека Интер е финансиски немоќен, дека понудил 2 евра верувам, дека понудил 25 не верувам.
Дечкоо немој да се криеш,те поздрави еден играч денес,си знаеш ти кој ај ај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom